icon

Zubná pasta, ktorá naozaj vybieli zuby?

7. aug 2024

Viete prosím o takej? Máte s nejakou takúto dobrú skúsenosť? Môžete prosím poradiť? Ďakujem pekne!

sissy27
7. aug 2024

Neexistuje.

autor
7. aug 2024

@sissy27 to bolo dobré 😃

danyelia
7. aug 2024

Ja používam Bielu perlu (Extra white). Žiadne veľké zázraky sa nedejú, no je pravda, že zuby sú pri pravidelnom čistení krajšie, pekne vyčistí ten povlak od kávy či Coly. Plus sa k tomu dá kúpiť aj bieliace pero od tej istej značky, to je dobré tiež. Ostatné drogérkové pasty (aj drahšie) čo som skúšala, nič moc...

taktotedanie
7. aug 2024

@danyelia to pero je blbost za mna aj cela rada biela perla vyhodene peniaze

marcellka32
7. aug 2024

Pásiky crest

taktotedanie
7. aug 2024

Nic ucinnejsie ako bielenie od zubara neexistuje
Co som ja zaznamenala minimalny ucinok ale bol tak bud blanx pasta aj s tym modrym svetlom a crest pasiky ale prestanes pouzivat a za 3 dni si tam kde predtym

autor
7. aug 2024

@danyelia ďakujem pekne

danyelia
7. aug 2024

@taktotedanie Tak každému vyhovuje a sadne niečo iné 🤷🏼‍♀️ Ja som s tým bola spokojná, aj keď je pravda, že nemám veľký problém so zubami, mám ich relatívne biele, no po tej paste ešte viac...

kaca222
7. aug 2024

Ak chcete skutočné bielenie, tak jedine u zubára. Pasty sú nanič, výsledok skoro nulový. A všelijakými domácimi receptami alebo necertifikovsnymi výrobkami si môžete akurát tak ublížiť 🙂

katarina092
8. aug 2024

Mne pomaha jedla soda bikarbona. Dam trosku ja kefku a po 2 umytiach mam trochu belsie zuby;)

jana_eyre_2
8. aug 2024

https://www.hellococo.sk/produkty/farebny-korek...

Ja chcem vyskúšať toto, spomeniem si ale na to vždy keď ideme na dovolenku 😅 takže som to ešte neskúšala, ale videla som už toľko videí, že by som to chcela skúsiť..

jana_eyre_2
8. aug 2024

@katarina092 inak áno, toto mi odporúčala aj zubárka.. deťom sa niekedy robievali také žlté fľaky, tak mi toto poradila a raz za čas si sódou bicarbonou umyjem zuby aj ja.. len vravela že sa to nemá robiť často..

autor
8. aug 2024

@jana_eyre_2 ďakujem, nepoznala som ....áno sódu či kokosový olej som už počula

96barbora
8. aug 2024

Swissdent

autor
8. aug 2024
kaca222
9. aug 2024

Tú sódu bikarbóny v žiadnom prípade nerobte 🙈 zničíte si zuby, som zubárka. Neverím, že toto nejaký zubár poradil

nikola2111
9. aug 2024

ja som pouzivala pasiky crest asi pred 10 rokmi a doteraz ich mam krasne biele. Tie pasiky naozaj funguju

marcellka32
10. aug 2024

Ano

96barbora
24. aug 2024

Áno.

kelia
10. aug 2025
@sissy27

Neexistuje.

@sissy27 Presne,žiadna nevybieli. Ja som vyskúšala už niekoľko "bieliacich" pást a umývala som si pravidelne a ani o odtieň bledšie neboli a to pijem málo kávy a kolu vôbec nepijem. Čaj len občas.