icon

Zubný implantát - aká je približná cena?

kiki981
30. máj 2020

Ahojte, chcela by som sa spýtať tých, čo si dávali robiť zubný implantát, koľko Vás to stalo, a ako to celé prebiehalo. Prípadne či ste mali nejaké komplikácie

Strana
z2
suzitok
Autor odpoveď zmazal
katuskazabka
21. mar 2021

@stavangos aj ja som sa dozvedela, že veľa z doktorov ktorí to robia na to nemaju ani certifikát, len to niekde videli a myslia si že to teda možu robit :/ o to tažšie je vybrať človeka, ktoremu budete verit. ja mám velký problem vybrať si zubara na tento zákrok a to už viac ako mesiac hladám a čítam

katuskazabka
21. mar 2021

Baby najde sa tu ešte niekto aktívny? niekto z okolia Trnavy, kto má skusenosti s implantátmi??

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
katuskazabka
21. mar 2021

@zuzudrnda super, dakujem, ja som rozmyslala nad doktorom Siebertom, ale recenzie na neho su rozne a dost často nie velmi lichotivé

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
pstrap
17. jan 2022

@katuskazabka ahoj, zaujímalo by ma, či si si dala robiť implantáty, lebo si tu robila prieskum 🙂 ja som z Trnavy a riešim tiež teraz, že kam si idem dať urobiť zub, horná stolička. Ako si dopadla? Ďakujem za info.

katuskazabka
18. jan 2022

@pstrap ahoj, 1.6 mi davali implantaty do kosti a po troch mesiacoch korunky. Bola som u Sieberta, vyslo ma to dost vela, kedze isli o styri zuby. Jeden stal okolo1700€. Ale som rada ze to mam aj s doktorom som spokojna. V trnave nieje vela doktorov ktori maju aj certifikat, ze to mozu robit. Treba si dobre vybrat. Este viem te implantaty robi aj Kukucka, to je dobry doktor, chodila som k nemu pred cca 9rokmi, a zuby mi dal tak dokopy, ze nemam problem doteraz. Ale on nedoraba kost, takze som k nemu nemohla ist. Ku komu chces ist? Mas uz vybrane?

laurapata
26. mar 2022

@katuskazabka ahoj dorabali ti kost? Hladam totiz nejakeho lekara, potrebujem implantovat kost a neviem kadial sa pohnut

katuskazabka
27. mar 2022

@laurapata ano, daval tam nejaku hmotu . Ked som sa bola pytat na pieštanskej, tak tam mi povedali, ze mi vezmu kost z jednej casti a daju do druhej( takze vlastne dvakrat rozrezat dasno, nejako to vrtanie do kosti , aby odobrali nejaku, aspon tak som si to predstavovaa) a Siebert to riesil inak. Takze asi kazdy doktor inak.

derdia
27. mar 2022

@kiki981 ahoj Surany Starzyk 600eur krasny iplantat. Ja idem idem koncom maja na dva.

laurapata
27. mar 2022

@derdia aj ti dorabal kost alebo nebolo treba? Ja uz viem ze mi musia dorobit nadstavat

derdia
27. mar 2022

@laurapata nie mne chvalabohu netreba dorabat kost.

frantiska
13. mar 2023

@stavangos sice neskoro ale to z dovodu ze presne tymto som si presla aj ja minuly rok a vsetko co ste napisal je zial hola pravda takze treba dokladne zvazovat ci dat implantaty alebo nie, presne to iste aj ja prisla som o zuby aj o peniaze.

malcica
7. nov 2025
@bavlnka92

4 za približne 3000e. vydržali 10 rokov 🤐

@bavlnka92 a co sa stalo po 10 rokoch?

malcica
7. nov 2025
@saskia_98

@kiki981 ja mam 2 stolicky dorabane, robili mi to v ke za 800€ jeden zub. Ja som spokojná. Áno, keby si necham vsetky zuby robit, tak mi treba cez 30 tisic. Ale tie peniaze nelutujem, konečne sa mozem smiat na cele usta.

@saskia_98 nemala ste komplikácie?

malcica
7. nov 2025
@stefi_k

Ja by som nemenila mam predny zub robeny už ho mam 20 rokov. Vedlajšie zuby mam zdrave a pri mostiku by sa musely zbrusovat čiže by sa poškodily. Nme ho robil dr. Tudik.

@stefi_k a ta starostlivosť on je extrémna? Není poznať ze neni vas?

malcica
7. nov 2025
@zuzanagarelova

@kiki981 mam to za sebou včera 4 a 5 hore trhali mi tie zuby a hneď tam namontovali skrutky musím pochváliť doktora Saba z Shill kliniky lebo prístup cenová ponuka aj pohodlnosť všetko prebiehalo luxusné nakoľko mi nacenili 2800 za dva inplantaty tie najkvalitnejšie slactive čo sa výborne hoja, dva krát extrakciu komplikovanú nakoľko 5ku som nemala vytrhnutu ale zostal tam koreň od zubára a 4ka sa rozpadla v sobotu tak som v tejto dobe hľadala kto ma vezme a musím povedať, že som prišla v pondelok a hneď ošetrili a urobili cenu na utorok kedy bol zákrok najskôr 3D CT a potom extrakciu následne zavedenie inplantatov a šitie nič s toho som necítila čize zákrok bezbolestný ani neviete môžete oddychovať potom kontrolný rentgen a teraz som druhý deň a cítim sa dobre na cestu mi pribalili chladiaci vankúšik niake drogy od bolesti, hoci ja to neuzivan radšej nechám nech telo rýchlejšie zahojí ránu a antibiotika o týždeň výberu stehy a o 3 mesiace urobíme korunky. Bola som veľmi spokojná nakoľko mi tie zuby tam chýbajú a bude sa mi lepšie jesť aj usmievať. Momentálne sa to pekne hojí keďže sa starám vodičku co som dostala a jedávam zdravšie veľa zeleniny a probiotik.

@zuzanagarelova ako sa majú vase implantaty dnes? Ste spokojná?

malcica
7. nov 2025
@katuskazabka

@stavangos aj ja som sa dozvedela, že veľa z doktorov ktorí to robia na to nemaju ani certifikát, len to niekde videli a myslia si že to teda možu robit :/ o to tažšie je vybrať človeka, ktoremu budete verit. ja mám velký problem vybrať si zubara na tento zákrok a to už viac ako mesiac hladám a čítam

@katuskazabka dobry den...nasla ste? Mate implantat?

malcica
7. nov 2025
@frantiska

@stavangos sice neskoro ale to z dovodu ze presne tymto som si presla aj ja minuly rok a vsetko co ste napisal je zial hola pravda takze treba dokladne zvazovat ci dat implantaty alebo nie, presne to iste aj ja prisla som o zuby aj o peniaze.

@frantiska a co sa vam porobiloo?

bavlnka92
7. nov 2025
@malcica

@bavlnka92 a co sa stalo po 10 rokoch?

@malcica povolilo to "lepidlo" na ktorom boli upevnené (lebo malý mi nechtiac kopol do tváre keď mal 1rok) - na zbrúsených zuboch a až potom sa zistilo, že zub je mŕtvy a nevhodný na opravu. nakoniec sa zlomil a ďalší mám 2x nanovo nasadený.

malcica
7. nov 2025
@bavlnka92

@malcica povolilo to "lepidlo" na ktorom boli upevnené (lebo malý mi nechtiac kopol do tváre keď mal 1rok) - na zbrúsených zuboch a až potom sa zistilo, že zub je mŕtvy a nevhodný na opravu. nakoniec sa zlomil a ďalší mám 2x nanovo nasadený.

@bavlnka92 tak ale vy nemáte titanovy ci? Pochopila som ze len korunku

katuskazabka
7. nov 2025
@malcica

@katuskazabka dobry den...nasla ste? Mate implantat?

@malcica dobry večer, mam styri implataty, robil mi ich Siebert. Zatial som spokojna. Mam ich srobovacie, takze ked je problem daju sa vysrobovat.

malcica
8. nov 2025
@katuskazabka

@malcica dobry večer, mam styri implataty, robil mi ich Siebert. Zatial som spokojna. Mam ich srobovacie, takze ked je problem daju sa vysrobovat.

@katuskazabka
@katuskazabka ako sa o ne staráte? Nemavate zapaly??

katuskazabka
8. nov 2025
@malcica

@katuskazabka
@katuskazabka ako sa o ne staráte? Nemavate zapaly??

@malcica musim poklopat, ze zatial som nemala. Vecer cistim kefkou, plus medzizubna kefka a nit kam sa dostane. Dvakrat do roka idem na hygienu zubnu

Strana
z2