Zväčšenie pier - doplnok
Zienky odporučte ak vôbec to ma dáky efekt , niečo na to aby boli pery plnšie niečo také ako serum na pery, lesk alebo neviem ci niečo také existuje co aj funguje . Podotýkam ze ja si pery dávam zväčšovať kyselinou h. takže viem ze hlavne tým sú plnšie avšak niečo pomedzi dáky prípravok ak máte osobnú skúsenosť co aspoň optický pery kus vyzerajú plnšie. Ďakujem
Tetovanie si baby dávajú, teraz je nejaká 3D farba, však si daj zväčšiť viac, keď sa ti zdajú malé.
@nikolka1986 dám si ale nechcem tak často lebo zas to ide dosť do financií tak preto som chcela len niečo také ,sama neviem co :D nasla som na nete dáke serum vo forme pera ze to zvyknú ženy používať ale recenzie sú aj dobre aj zlé tak neviem možno skúsim za to nedám nič q uvidím
@petulka2021 včera som našla na nete video kde baba ukazuje ako si ich zvýrazní ešte ceruzkou a podobne vyskúšam aj to. 🙂
@nikolka1986 máš skúsenosti alebo niekto s tým tetovaním pier, uvažujem nad tým, zaujíma ma ako ste spokojné

Ja mám tiež pichnutý 1 ml, a dávam si matne ruže a tým sa mi ešte viac zväčšia, alebo ceruzkou zvýrazniť