Zvláštna bolesť
najde sa tu niekto kto ma podobne bolesti????v noci alebo rano ,ci cez den ma chyti bolest od brucha ,ku maternici a az dole a potom ma zacne boliet konecnik ,nemozem si sadnut ani chodit iba sa plazit postvornozky.vatsinou to pride 14 den po menstruacii a ako keby ma nozom rezali.robili mi testy na rakovinu,vytery a vsetko ostatne,ale vsetko je negativne a nevedia co to je...potratila som a aj pocas tehotenstva som mala tie bolesti.je riskantne porodit prirodzenou cestou.da sa objednat cisarsky?ci to urci lekar.....toto sa stalo v zahranici a budem zvedava ci nasi domaci lekari zistia preco....stalo sa to uz niekomu z vas?poradne uz neviem co mam s tou bolestou robit ci ako to utlmit
chod k lekarke..ina rada nie je..a je zbytocne zakladat xyz novych tem..
ja ze nato je forum ako ake radio do auta ????a nikto to nenapada......
urcite bez k lekarovi
no, moze to mat nieco spolocne s ovulaciou a zrejme s hormonalnou nerovnovahou, daj si urobit hormonalny profil
@el144 nebude to Ovulacia? mna tak niekedy bolieva, neplazim sa sice, ale picha ma spodok brucha a prechadza to do konecnika tak, ako keby mi noz volakto bodol. Skus behnut ku gynekologovi ak to mavas kazdy mesiac. Ja len raz za par mesiacov, tak som to neriesila... drzim palce 😉
dakujem...hormonalny profil,zeby priroda potrestala tym ze viem kedy mam plodne dni?
ano....zo zaciatku len par hodin plazenie a dalsi krat cely den 3x 2dni v kuse atd......ale mozno...ze to.....ta ovulacia.ale zeby az tak?ma to vyhodi zo stereotypu iba si lahnut a bez hnutia
@el144 Neber to ako trest, zajdi ku gynekologovi, nepises odkial si, ale urcite zozenies nejakeho co ta hned peime a zalozi ti kartu. spravi ti vysetrenia a mozno nieco zisti a poradi. Ak mas riziko ohrozenia zivota pri porode, tak gynekolog by mal automaticky nariadit cisarsky rez, sesternica to tak mala.

a nikto nepise....ja som to vedela.... 😀 ☹