Zvláštna menštruácia
Zdravim prosim viete my poradit lekar hovori ze som v poriadku ale necitim sa tak mala som mrchu len tri dni a od vcera zasa krvacam v utorok na vysetreni skonstatoval ze tehotna niesom ale citim sa tak a neviem co stym ked niesom tehotna co my moze byt mate skusenost stym?
beky1813
robila som si dva testy a na oboch som mala slabeho ducha mozno si to naozaj len nahovaram ale moj lekar robi vysetrenie raz dva tri a k inemu mozem ist az od noveho roka volala som tam dne s rano a sestricka my kazala si urobit dalsi test ked nie tak mam ist na vysetrenie ale tie jeho vysetrenia su rychle a nic neukazu
Ked si mala slabe testy a zase krvacas mozno ide o biochemicke tehotenstvo.. Ze sa neudrzalo... Ked prestanes krvacat urob test a uvidis. Ak aj nahodou tehotna si, lekar nemusel nic vidiet este.
moze to byt hocico, uz len obycajne prechladnutie vie narobit poriuadnu sarapatu v tele:(

@sofi123456 tak chod esre raz k nemu a trvaj na poriadnom vysetreni, alebo si najdi ineho lekara. Alebo je to len psychika a vsetko si nahovaras