icon

Zvláštna slabosť, točenie hlavy, zívanie, únava a závraty

jefinka18
22. apr 2022

Ahojte, uz dlhsie mavam zdravotne problemy tak vam ich popisem a mozno mi budete vediet poradit....napr. dnes sme boli v obchode a na mna pride z nicoho nic zvlastna slabost, pocit tocenia hlavy, a zacnem zivat ale ze strasne, aj 20 krat...stava sa mi to aj v praci aj doma a dnes ma to teda chytilo v obchode....mam pritom pocity unavy, zavratu, nesustredenosti....mam diagnost. tetaniu a uzkost...doma sem tam citim ako mi preskoci srdce ale ekg aj tlak mam vzdy v piriatku....aj stitnu ma ok....beriem ad, po ktorych mi bolo pol roka fajn...

Strana
z2
majarumm
26. dec 2023

Aj mna by zaujímalo

davidddd
7. aug 2024

@misa2704 poprosim ak mate nečo zaujimave a chcel by ste mi pomoct tak by som poprosil

rastikovalucka
22. sep 2024

@serrajana dozvedeli ste sa nieco? Mam tiez take priznaky. Dakujem

lulululululululu
17. jan 2025

@jefinka18 ahoj aj mne sa to dnes prvýkrát stalo, plus mám taký divný zaludok ako na vode, máte nejaké rady ako to zmierniť? Ďakujem

lulululululululu
19. jan 2025

@jefinka18 dobry deň, ako ste na tom teraz?

luko38
24. apr 2025

Zdravím.
Aj tu vie niekto poradiť, či?
Ako čítam, niekto možno vie a napíše súkromnú správu?! To je o čom?!

rastikovalucka
30. apr 2025
@luko38

Zdravím.
Aj tu vie niekto poradiť, či?
Ako čítam, niekto možno vie a napíše súkromnú správu?! To je o čom?!

@luko38 lebo ten niekto vam natara ake vitaminy vam pomozu a kupte si ich unich a bla bla. Klasika tie sukromne spravy, samy dealer

luko38
30. apr 2025
@rastikovalucka

@luko38 lebo ten niekto vam natara ake vitaminy vam pomozu a kupte si ich unich a bla bla. Klasika tie sukromne spravy, samy dealer

@rastikovalucka Takže modrýkoník.sk je totálne o ničom stránka. Horšie je, že som už bol u všetkých doktorov a nič.

Strana
z2