icon

Zvykli ste si umývať zuby súčasne so svojím partnerom?

18. apr 2025

Ahojte ako to máte s umývaním zubov keď ste s partnerom? Ja hneď ako vstanem utekám si umyť lebo by som mu nedokázala ani popriať dobre ráno ale jemu to je jedno aj bozkávať sa tak po ranu, že on až po raňajkách. Je pravda že aj sama keď som tak hneď ako vstanem. Ale ma to fascinuje že sa tak cíti dobre, mne to vpodstate až tak nevadí, vadilo by mi keby ja nemám umyté 😂

0silvia0
18. apr 2025

Jasne, ze hned po zobudeni. Ale boli tu uz take temy, ze niekto az po ranajkach. Ale vseobecne sa odporuca, ze treba hned rano na vyplachnutie bakterii z ust.

nynia
18. apr 2025

Hned po zobudeni ja nemam rada tu rannu pachut v ustach ked sa zobudim takze ci mam partnera alebo nie to je prva vec co urobim az potom vsetko ostatne

simsalabim
18. apr 2025

Prva vec, co rano urobim. Teda druha, najprv wc. Ale moj manzel je schopny vstat a motat sa niekolko hodin (cvici, cita noviny...), kym skonci v kupelni. Ale podotykam, iba, ked vsetci este spime. Akonahle niekto vstane, uz mieri do kupelne.

lucianak
18. apr 2025

Pracovala som na zubnej ambulancii a odporuca sa az po ranajkach. Umyjes si zuby hned rano a potom sa najes. To aky ma vyznam??? Vez tie zlozky pasty maju na zuboch aj posobit nejaky cas, aby mali vyznam.
Pokial to robite kvoli zapachu, tak si vyplachnite usta ustnou vodou.

nynia
18. apr 2025

@lucianak moj zubar aj DH tiez zubarka odporuca pred ranajkami, ja neranajkem prve jedlo zacinam na obed ale ranajky kludne uz po pol hodine od umytia mozes a kym dokoncis rannu hygienu, oblecies sa, nachystas ranajky tak ta cca pol hodinka prejde vsak za celu noc vies kolko bakterii sa ti nahromadi v ustach? A s tym potom jes - fuj uz pri predstave je to nechutne to teda naozaj dobru chut kazdemu komu to nevadi prehltat bakterie s jedlom.

cyberk
18. apr 2025

Pocula som, ze by sa malo pred jedlom umyvat, ja som si odjakziva po jedle, prehltat bakterie s jedlom mi nevadi, asi preto som mala taku top imunitu 🤪
No kedze uz ranajky nejem a mam az obed, tak nemam na vyber ako si umyt hned po zobudeni 😅