Zvýšená teplota a bolesti aj po skončení karantény

ni_pe
13. jan 2022

Ahojte, obraciam sa na vás s otázkou, či ste sa niektorá stretla s podobnou situáciou.
Začiatkom decembra som dostala covid, teploty, bolesti chrbta atď. Po skončení karantény som bola cca 2 týždne celkom v pohode až na bolesti chrbta.
Od 1.1., ale mam stále zvýšené teploty bez zjavnej príčiny. Stále od 37,2 do 37,5. Chrbát ma boli stále.
Krvný obraz v poriadku, až na mierne zvýšené trombocyty, výter z hrdla a nosa v poriadku.
Doktorka nevie, prečo mám stále teploty. Posiela ma na hematologiu. Nestretli ste sa s tým niektorá? Nemôže to súvisieť s covidom? Teplota, bolesť chrbta.....
Už vážne neviem co si mam myslieť..
dakujem

nikpa
13. jan 2022

@ni_pe rontgen hrudníka ti robili? Môžeš mať nález na pľúcach. Z toho aj tá teplota len neviem či by nebola vyššia ale pre istotu by som sa pýtala na rontgen.

mariinak
13. jan 2022

@ni_pe Určite choď na hematologiu,po covide ma veľa ľudí problémy,nie je to sranda.Ja som pred rokom prekonala covid a aj plucnu emboliu a ani by som to nevedela keby že mi neurobí EKG predoperacne lekár, v tom čase som bola na operácii.

ni_pe
autor
13. jan 2022

@nikpa nerobili mi vôbec RTG, asi sa spoliehajú na výsledky krvi, ja už neviem.

ni_pe
autor
13. jan 2022

@mariinak ďakujem za info, no RTG mi nerobili, len odbery a vytery a všetko negat, okrem zvýšených trombocytov..... všetko to pociťujem po covide, tak si to s tým spájam. Nikdy som nemavala teploty a teraz ich mam takmer neustále. Boli ma veľmi chrbát, ale ako silná svalovica.

martinka13
13. jan 2022

Môj kamarát mal takto po covide zvýšenú teplotu 6 týždňov. Aj bol slabý.

ni_pe
autor
13. jan 2022

@martinka13 je mi kamaráta ľúto, ale touto správou si ma veľmi potešila.....

mariinak
13. jan 2022

@ni_pe Netreba to podceňovať, ja by už dávno bola asi u všetkých lekárov objednana😁 príčina sa nájde,vyliečiš sa a bude všetko dobré. Hlavne nemysli na zlé, psychika robí veľmi veľa.

ni_pe
autor
13. jan 2022

@mariinak ja veľmi dúfam, že je to len nejaký postcovid a prejde to, ale samozrejme k lekárom, kam bude treba pôjdem. I keď ja som psychicky hotová, neznášam chodiť po doktoroch