Zvýšené biele krvinky a bolesti chrbta: Čo robiť?
čaute baby dnes som bola u obvodného bral.mi krv pred par dnami dnes mi dali sestričky výsledky a su dost zle , mam vysoké biele krvinky chyba mi železo a mam velke bolesti uz dlhší cas brucha a chrbta ,velmi sa bojím.co som si doteraz pozerala na nete nevyzerá to dobre
Urcite by som teraz na tvojom mieste velmi necakala a isla by som si dat spravit hoci aj sukromne usg brucha, nech sa co najskor pohnes z miesta.
@elizabetkamelissa iba biele su zvysene? Ostatne v norme?
@zmrzlinka2021 Viem.len tolko ze ked mas zvýšené biele krvinky tak to nieje dobre
@elizabetkamelissa To co si poslala foto, tak tam su len mierne odchylky od toho rozmedzia. A kde ta bolieva to brucho? Vpravo hore? Pecenove a pankreaticke hodnoty mas v poriadku?
@elizabetkamelissa hlavne nestresuj..a v tych vysledkoch nevidím, že by si mala biele krvinky zvýšené.. a ostatne nemáš daleko od normy.. to že ťa boli brušku a chrbát rieš ďalej a hlavne sono
@ada12345 vpravo hore aj chrbát na twj strane ...sono mi robil minulý mesieac kvoli tym bolestiam
@dadka1997 no bojím sa lebo tie bolesti su uz neznesiteľné a nehorazna únava k tomu uz asi druhy mesiac
mali by ta poslat na CTcko, neschudla si aj v posl. dobe?
@ada12345 nie neschudla len únava veľká ..a tie bolesti
velmi sa bojím zajtra mam ist k obvodnemu ze mi vysvetli co a jak , mam strach obrovsky mam 33 a dve male deti , tie bolesti su dlhodobé len neboli tak silne , teraz uz tazko fungujem doba aj kvoli bolestiam a únave
V pravo hore, je žlčník a ten zvykne vystrelovať až do chrbta.
@anna777115 keby bol zapálený tak by somala zvýšené CRP ale to jr v poriadku ani chorá som nebola v poslednom case
Crp, je slabo identifikovatelný udaj. Doležite je also , pečeňove testy atď. Pri žlčniku, zvykne vydkočiť, aj bilirubín. Veď, ako to vyhodnotil, tvoj ošetrujuci lekar, z tych vydledkov.
Opravujem aslo malo byt ASL, zvyšene svedčí o streptokokovej infekcii v organizme.
@elizabetkamelissa budem rada, ak sa potom ozveš, ako si pochodila. Ja sa tiež trápim s bolesťou na pravej strane, ale zatiaľ nezistili z čoho to mám (zatiaľ som bola len na sone brucha a gastre, žiadne CT nikto nespomenul...). Inak je zaujímavé, že také výsledky som mala aj ja, išla som na hematologiu, spravili si svoje odbery a na ďalšej kontrole som už mala biele krvinky v norme. Na železo beriem lieky a únava je práve z toho nedostatku zeleza. Takže kľud, držím prsty a daj potom prosím vedieť, ak sa zistí príčina bolesti. Lebo ja už neviem na koho sa obrátiť.
@miruska0908 dakujem za pochopenie moj manžel ma pochopit nevie...zajtra sa ozvem ked prídem od obvodného ...bojím sa no tie bolesti iz su na nevydržanie ....beriem silne tabletky od bolesti ale velmi nepomáhajú..
@anna777115 Výsledky mi dala dnes sestrička s tym za zajtra mam prist za doktorom
Modlím sa k bohu aby bolo vsetko v poriadku , lenže ta únava a ta bolesť mi neda pokoja ,bože pomôž🙏🙏
@ada12345 To neviem ,zajtra sa spýtam doktora
📌
@elizabetkamelissa ak mas take hrozne bolesti, nechapem preco s tebou lekari nieco nerobia 🫣 .. lebo z vysledkov krvi nevidim ozaj nič zlé, ale kde si vyčitala, že su zvýšené biele krvinky?
Nemaš nejake psychické problémy?
@dadka1997 Mam zvýšené lymfocyty , a velke bolesti plus únava tak asi psychika to nebude
@taynee myslis ? A co ostatne výsledky? Idem k obvodnemu som zvedava co mi povie
a co ten cukor
Stresujes, stanovujes si diagnozy a vysledky nie su zle.

@elizabetkamelissa a vieš si z netu stanoviť diagnózu?