icon

Zvýšené biele krvinky a bolesti chrbta: Čo robiť?

elizabetkamelissa
19. mar 2024

čaute baby dnes som bola u obvodného bral.mi krv pred par dnami dnes mi dali sestričky výsledky a su dost zle , mam vysoké biele krvinky chyba mi železo a mam velke bolesti uz dlhší cas brucha a chrbta ,velmi sa bojím.co som si doteraz pozerala na nete nevyzerá to dobre

Strana
z5
taynee
Odpoveď bola odstránená
elizabetkamelissa
autor
21. mar 2024

@aurelia2000 Nerobili vlastne nic len krv a ultrazvuk a trikrát ekg...to v Nemecku tak robia 😀 doma na sk je ovela lepsie zdravotníctvo ako tu

elizabetkamelissa
autor
Autor odpoveď zmazal
taynee
Odpoveď bola odstránená
aurelia2000
21. mar 2024

@elizabetkamelissa Nemáš cancerofobiu? Čo ti psychiater diagnostikoval naposledy?

elizabetkamelissa
autor
21. mar 2024

No to je normalne hej ked sa vsetko hádže na psychiku .

elizabetkamelissa
autor
21. mar 2024

@taynee AD stale beriem

aurelia2000
21. mar 2024

@elizabetkamelissa Ja ti verím, že reálne trpis a prajem ti, aby si sa toho trápenia zbavila ❤️ Ale žiadnu rakovinu ti nenašli. Možno treba zmeniť typ AD.

taynee
Odpoveď bola odstránená
msnesquik
22. mar 2024

@elizabetkamelissa och joj, rakovina bola aj pre mna velky strasiak, bohuzial az taky, ze som si ju asi privolala, mala som leukemiu, myslela som, ze mi to trpchu pomoze sa prestat bat, ale netrvalo to dlho, uzkosti z chorob su fakt strasne a kto si ich neprezil, tak to nedokaze pochopit..💔❤️‍🩹 chodim na terapie, ale zatial sa mi to nedari zvladat velmi..chce to konstatnu pracu na sebe, dostat sa z toho bludneho kruhu a udrziavat sa v pohode, ale mne to zatial nejde..

elizabetkamelissa
autor
22. mar 2024

@taynee AD beriem uz pomerne dlhu dobu do teraz bolo vsetko ok

dongordon
8. apr 2024

@elizabetkamelissa Ahoj, ako ti prosím dopadlo CT brucha? Máš sa už lepšie?

11spido11
2. sep 2024

@elizabetkamelissa ahoj. Ako si dopadla s vyšetreniami prišli na niečo?

Strana
z5