icon

Zvýšené biele krvinky a bolesti chrbta: Čo robiť?

elizabetkamelissa
19. mar 2024

čaute baby dnes som bola u obvodného bral.mi krv pred par dnami dnes mi dali sestričky výsledky a su dost zle , mam vysoké biele krvinky chyba mi železo a mam velke bolesti uz dlhší cas brucha a chrbta ,velmi sa bojím.co som si doteraz pozerala na nete nevyzerá to dobre

elizabetkamelissa
autor
21. mar 2024

Čaute baby ja asi pôjdem.k obvodnemu a opýtam si papier do nemocnice lebo uz mam dost z tej bolesti ..ked si mam predstaviť ze este budem čakať do budúceho týždňa na vyšetrenia neviem jak to vydržím

taynee
Odpoveď bola odstránená
elizabetkamelissa
autor
21. mar 2024

@taynee Pôjdem hej

elizabetkamelissa
autor
21. mar 2024

@taynee Som čítala niekde pred par dnami ze rakovina pankreasu sa vyvíja desaťrocia , kym na to prídu a objavia sa prvev príznaky prejde zzhruba 16 az 17 rokov ..mne to mozog nebere to znamena ze by sa mi to začalo vyvíjať niekedy okolo sedemnásť osemnásť rokov ..

taynee
Odpoveď bola odstránená
elizabetkamelissa
autor
21. mar 2024

@taynee strašne sa mi hlava točí a je mi tak na odpadnutie

ibatanecnica
21. mar 2024

@elizabetkamelissa preboha, už to začína hraničiť z hypochondriou? Nevieš čo ti je, možno nejaká ,,banalita,, ale už vymýšlaš, hľadáš. Na čo je to dobré?
Tú hospitalizáciu si si išla vybaviť?

elizabetkamelissa
autor
21. mar 2024

@ibatanecnica som v nemocnici ..ráno.mi prišlo zle točila sa mi velmi hlava ..ležím na kardiologii

11bodka11
21. mar 2024

Drzim ti palce

ada12345
21. mar 2024

Drzim ti palce. Mojej svokre zistili rakovinu pankreasu v januari min. roka. Zacalo jej to velkymi bolestami. Opisovala to akoby jej hrudnik zvierala kovova obruc. Budem ti drzat palce nech je to u teba nejaky iny liecitelny problem.

iwesska
21. mar 2024

@elizabetkamelissa A preco ta dali na kardiologiu? Mala si zle ekg? Podla mna si len tak strasne vystresovana,ze uz ti je zle fyzicky.

elizabetkamelissa
autor
21. mar 2024

@ada12345 dakujem

elizabetkamelissa
autor
21. mar 2024

@iwesska tri krat mi robii ekg zle mi bije srdce ale to som mala uz aj predtym

iwesska
21. mar 2024

@elizabetkamelissa Mas arytmiu? Mozno sa ti to spustilo tymi stresmi. Neboj,porobia ti vysetrenia,upokojis sa,prejdu aj bolesti😉

elizabetkamelissa
autor
21. mar 2024

@iwesska Arytmiu mam uz dlhsie ...dufam ze vsetko prejde

ibatanecnica
21. mar 2024

@elizabetkamelissa tak držím palce,

taynee
Odpoveď bola odstránená
macinko321
21. mar 2024

@elizabetkamelissa ten termin na gyndu mas dost neskoro. Ak mas bolesti, sla by som hned aj bez objednania, akutny pripad.

taynee
Odpoveď bola odstránená
elizabetkamelissa
autor
21. mar 2024

Ahojte robili mi ultrazvuk zobrali krv a viac nic na ultrazvuku nic nevideli ...a mam čakať na CT brucha budúci tyzden .tak nic mi neostáva len vydržať

taynee
Odpoveď bola odstránená
elizabetkamelissa
autor
21. mar 2024

@taynee nie prepustili ma asi pred dvoma hodinami ..som doma uz ..mam počkať na CT brucha

taynee
Odpoveď bola odstránená
elizabetkamelissa
autor
21. mar 2024

@taynee Na kardiologiu mali preto lebo mi nepravidelne bije srdce robili mi ekg trikrát ....a po výsledkoch krvi a po ultrazvuku povedali ze mozem ist domov

aurelia2000
21. mar 2024

@elizabetkamelissa Aké analgetiká si dávaš a koľko ks denne?

elizabetkamelissa
autor
21. mar 2024

@aurelia2000 beriem kazdy den Ibuflam 600 niekedy aj dva tri ale snazim sa cim menej ..

aurelia2000
21. mar 2024

@elizabetkamelissa 3x600 je len 1800 - tak to ešte netušis, čo sú príšerné bolesti. Ten RTG pľúc bol zrejme ok? Teba hospitalizovali na pol dňa na kardiologii? To kde tak robia?

taynee
Odpoveď bola odstránená
aurelia2000
21. mar 2024

@taynee Presne tak. Žeby podpísala reverz? Násilím ju tam držať nebudú.

mamina7070
21. mar 2024

hod sa dat hospitalizovat na psychiatriu nech ta nastavia na liecbu

ved uz minimalne par rokov tu na fore umieras na rakovinu co nemas

tvoje deti si nezasluzia taketo detstvo ake im robis a preto sa liec

https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/mam-priznaky-rakoviny-hrubeho-creva-2/?page=4&scrollto