Zvýšené eozinofily
Ahijte, viete mi niekto povedať, čo môžu znamenať zvýšené EOZ% konkrétne 5,9? Lekár to vôbec nerieši tak by som sa chcela uistiť či je to ok. Ďakujem
@deti95060810 ďakujem, ja len že mi nikto k tomu nič nepovedal.. vyšlo to na preventívnej prehliadke
nám lekár nepovedal o tejto skutočnosti zopár rokov, až kým dcére kvôli tomu nezrušili operáciu očí...😉
Zvýšené eozinofily znamenajú nejakú alergickú reakciu tela, ak ste boli v kontakte s alergénom (pes, roztoče, prach, lieky, atď.) Nie je to nič nebezpečné, ale môžete sa objednať u alergológa, pre istotu 🙂 Možno z testov zistia viac.
@evelynmozagalega ďakujem za radu, skusim. Môže to byt aj astma ? Občas sa mi ťažšie dýcha
Zrejme je to spôsobené alergiou. Ja ako alergička s alergickou astmou to mám stále mimo normy
Áno, môže to byť astma, ktorá je v podstate výsledok dlhodobej alebo neliečenej alergie.
Ma to aj moja dcera dr hovorila ze to znaci bud parazity (dala jej odcervenie ale hodnoty sa moc nezmenili) alebo alergiu tak cakamr na alergo... ale teda ona mava aj ekzemy a kychanie takze aj to znaci ze zrejme je alergicka
@evelynmozagalega no ja som bola ešte ako 17-19 ročná 2x hospitalizovaná so zihlavkou. Na nič mi neprišli ani to ďalej neriešili. Vždy na mesiac dieta a nič viac. K alergológovi potrebujem výmenný lístok ?
@cecilia29 ďakujem skusim toho alergológa
Ahoj, ako si s tim dopadla? Mne tie vysli zvýsene, konkrétne 5,3. Dakujem za tvoju odpoved.
Môžem vedieť ako ste dopadli mam.lresne takú hodnotu a lekár tiež nič. Ďakujem
5,9 ? škoda sa vzrušovať... moje deti majú dlhodobo oveľa vyššie hodnoty a tak isto sa nič nedeje.... raz za rok na hemat. zoberú krv, zhodnotia a kontrola zas o rok...
@deti95060810 dobrý deň môžem vedieť aké majú? Moja 12 r dcéra mala hodnoty 10, aj minulý rok aj teraz , a dr to vôbec nerieši
30, - 40
30, - 40
@deti95060810 okrem toho mali všetko ostatne v norme v tom rozmedzí ako to ma byt? Myslím neuth, lymph...tie percenta
@deti95060810 okrem toho mali všetko ostatne v norme v tom rozmedzí ako to ma byt? Myslím neuth, lymph...tie percenta
@jajuska13 áno... len moc vysoké eofin.

5,9 ? škoda sa vzrušovať... moje deti majú dlhodobo oveľa vyššie hodnoty a tak isto sa nič nedeje.... raz za rok na hemat. zoberú krv, zhodnotia a kontrola zas o rok...