Zvýšené leukocyty a svrbenie tela
Ahojte . Bola som na odberoch u obvodnej (kvôli tomu,že má v noci hrozne svrbí telo a som unavená ) , myslela som si ,že to bude štítna ,ale hodnoty sú úplne v poriadku aj cukor . Akurát mám zvýšené leukocyty tuším mi hovorila hodnotu 15756 . Crp ok , mám kaz na zube ,ale nie zápal . Môže to byť príčina toho svrbenia ? Myslím tie leukocyty. Ďakujem za odpoveď
Železo a pečeňové testy máte v poriadku?
@jablko13 myslím,že ano ,nehovorila mi k nim dr nič ,takže predpokladám že ano
@schokolade1988 no je tam zvysenie celkom dost, nechcela to dr dalej riesit?
@schokolade1988 no je tam zvysenie celkom dost, nechcela to dr dalej riesit?
@msnesquik mam ísť o necelý mesiac na kontrolné odbery . Povedala mi ,že sa nemám obávať ,že to zvykne byť pri zápaloch ,dokonca mi povedala že aj kaz na zube môže toto spraviť . Ja sa v Tom nevyznám moc :/
@schokolade1988 do 11000 je norma ha by som to riešila najmä ak máš crp nižšej ak by bol v tele zápal tak crp je vysoké určite si to daj Skorej ako o mesiac
@schokolade1988 do 11000 je norma ha by som to riešila najmä ak máš crp nižšej ak by bol v tele zápal tak crp je vysoké určite si to daj Skorej ako o mesiac
@andrejka1974 aj ja asi, najma ak je tam to svrbenie tela a unava
@msnesquik
@andrejka1974 ďakujem ženy .. tak skúsim zavolať teda dr a dohodnúť sa s ňou na skorší odber . To svrbenie je nepríjemné ,hlavne nemám žiadne vyrážky . Cez deň je to absolútne okej . Áno crp bolo úplne v norme . A teda nemôže to byť od toho zubného kazu ? Lebo ešte to mi spomínala ,že to je častá príčina .
@msnesquik
@andrejka1974 ďakujem ženy .. tak skúsim zavolať teda dr a dohodnúť sa s ňou na skorší odber . To svrbenie je nepríjemné ,hlavne nemám žiadne vyrážky . Cez deň je to absolútne okej . Áno crp bolo úplne v norme . A teda nemôže to byť od toho zubného kazu ? Lebo ešte to mi spomínala ,že to je častá príčina .
@schokolade1988 ja som zubny kaz mala, dost hlboky, nevedela som o tom, ale casto chodim na odbery a leuko neboli zvysene..ale to moze byt individualne

Železo a pečeňové testy máte v poriadku?