Aké odrážadlo pre 2 ročné dieťa?

dusana1
8. nov 2011

Ahojte, našej dva a pol ročnej dcérke Ježiško donesie odrážadlo...avšak neviem sa rozhodnúť aké. Surfujem po nete už týždeň, je ich veľmi veľa, v podstate už mám nejakých finalistov a to bicyklík Puky Medium LR M, ďalej Yedoo Too Too C alebo české Azub Fík. Alebo aj nejaké iné, čo mi poradíte maminy?

kaja73
8. nov 2011

@dusana1 My mame STRIDER a som maximalne spokojna-maly na nom jazdi ako diablik od 20m a od 22 sa spusta aj z kopca-drži už super rovnovahu.
Da sa nan dokupit nožna brzda-co je pre mna strasne plus,lebo rucna je pre deti tažko ovladatelna ,da sa tiež postupne vymenit sedlovka-za vysoku,aj kolesa-proste vsetko je vymenitelne za vacsie,alebo pevnejsie, aby na tom mohlo jazdit aj 10 rocne dieta-ak ho to bavi.
V USA na tom jazdia aj pubisi-maju tam super trate.
My mame zatiel len zakladnu vybavu,ale na rok dokupime vysiu sedlovku a tu brzdu.
Možno casom vymenime aj kolesa, aby ho to unieslo aj ako 6 a viac rocneho-strasne ho to totiž bavi a myslim, že bude aj ked už bude jazdit na klasickom bicykli.

kaja73
8. nov 2011

http://www.superodrazadlo.sk/ a je aj super lahke a maly sam vylezie do kopca,na obrubnik -take je lahucke.

kaja73
8. nov 2011

Este snad tolko,že nech si vyberies cokolvek-tak si vsimaj vahu odražadla-nech je co najmensia- strider ma cca 3,1 kg- ,vysku sedlovky-najnižšiu a navyssiu možnost a nech to ma brzdu-bars aj ručnu,aj ked podla mna je nožna lepsia.
A dobre je, ked sa daju nohy vyložit-na strideri sa daju-je tam taka protismykova plocha na nohy.

francesska2
17. júl 2014

A mozte mi poslat foto, kde na strideri sa daju vylozit nohy??? Ja hladam hladam a nic som nenasla, vdaka 🙂

cathy23
28. mar 2015

@kaja73 Ahoj, chcela by som sa opytat, aka je ta nozna brzda? Suchanie nohami? O🙂 A este, ci sa na tej protismykovej ploche nedostavaju nozky do kolesa. Vdaka.

doduska77
2. júl 2016

baby ja sa chcem spýtať či je lepšie odražadlo s rovným kormanom alebo tým zakriveným????

katka253111
16. aug 2016

Je aj napodobenina stridera za 44eur este aj s menom dietatka... Rozmyslam, ci nekupim tu... Neviem...bojim sa,ze kupim strider a bude stat doma len,drobec 22mes jazdi skor na motorkr a auticku,ci sa to zmeni?

godzillka
18. sep 2016

@katka253111 aku napodobeninu myslite? konkretna znacka? dakujem! 🙂

katka253111
18. sep 2016

@godzillka abenys.sk maju 🙂 alebo mojeodrazadlo.sk (aj na fb je) 🙂 napodobenina stridera ako vysita...ale ako starsi model 🙂 ale na rozdiel od strideru ma tu makku sedanku malu...nie tvrdu...ale nakoniec idem brat first bike kvoli brzdam