Sú kompatibilné drevené vláčikové sety od rôznych výrobcov?

kvetinka211
31. okt 2012

Zaujíma ma hlavne, či navzájom sedia vláčiky BRIO a THOMAS. Máme totiž jeden brio vláčik a chcem k nemu kúpiť dráhu od iného výrobcu cez internet ... a tam píšu že je kompatibilná s "Thomas The Tank Engine" ale nepíšu či aj s BRIOM. Prípadne ak niekto máte k vláčiku BRIO kolajničky iných lacnejších značiek, ste spokojní?
Ďakujem za odpovede 🙂

lleniak
31. okt 2012

@kvetinka211 ano, pasuju k sebe. brio a thomas vydrzia viac ako tie lacnejsie a lepsie pasuju, ale decka v tom rozdiel vobec nerobia

ichbinich
2. nov 2012

@kvetinka211:
Pasuju na 99%... 😉
Pasuju spolu Tesco vlaciky, Brio, Eichhorn aj Ikea. Ale napr. Ikea pasuje najhorsie, lebo ma take umelohmotne stupliky a je horsie opracovana. Ale v principe pasuje, len sa moze stat, ze jedna kolajnicka bude o trosku horsie vyrezana a nebude pasovat. Potom treba zobrat druhu a pasovat bude.
My sma nakupili, este ked to Tesco malo, tu seriu Little Steps. Za obycajne kolajnicky staci dat tych 2,50 v Tescu a nie 10€ od Brio. Ale Brio ma casto lepsie premyslene a krajsie specialne diely (piliere na mosty a pod.). My mame mismas vsetkych, podla toho, co sa nam pacilo alebo co bolo v akcii. Ako pise @lleniak, detom je to suma fuk, aka je to znacka.
Svokra nakupila na blsaku tiez z druhej ruky kolajnicky a rozne vlaciky a specialne diely a vsetky su v poriadku, a to za smiesne ceny, 15€ za plnu krabicu a tak. Je to urcite dobra investicia aj do buducnosti.

veronikac139
16. sep 2014

Ahoj ja sa chcem spytat ci pasuju k sebe kolajnice a doplnky Eichhorn , Woody a Maxim, mne pripadaju uplne rovnake aj podla obrazkov, ale...