Abc design salsa 4 - recenzie

lady911
31. jan 2019

Ahojte, má niekto skúsenosť? Keďže je v tej vyššej cenovej skupine. Ci sa naozaj oplatí. 3komb.

novakkata
5. feb 2019

@lady911 Ahoj!Nikto sa sem nepridal, škoda, ja tiež potrebujem poradiť ohľadom tohto kočíka, tiež o ňom uvažujem.Hlavne ma odrádzajú PU kolesá, neviem aké sú, nechcem žiadnu hrkálku, predtým som mala Bexu line 2015 s nafukovacími, kolesami som bola spokojná ale teraz hľadám iný dizajn. Na živo kto videl tento kočík?

lady911
autor
5. feb 2019

@novakkata áno, bola som naživo na neho pozrieť. A dnes som si ho objednala.

https://www.mravcek.eu/kategoria/kociky/kombino...

Bola som najprv pozrieť v brendone v BA, a tam vychádza drahšie než cez net.

novakkata
5. feb 2019

@lady911 Toľko by som aj zaň dala 😊. A kolesá sú aké? Nie sú tvrdé? Bývam v meste, ale chodníky ako všade rozbité a chodievala som aj do terénu s 1. synom (štrková cesta) a plánujem aj teraz. Myslíš si, že by sa dalo aj s týmto kočíkom? Ja by som ho tiež chcela vedieť predtým ako ho objednám, najbližšie asi v Nitre, ja som z Levíc a tu pochybujem, že by mali, tu len poľské tanky predávajú 😁 a také nechcem.

lady911
autor
5. feb 2019

@novakkata ja som pri prvom mala tiež nafukovacie kolesá, veľké. Naozaj na terén boli super. Nakoľko bývame v oblasti, kde je sami vinohrad a poľné cestičky. A s týmto tiež prejdem. Ja som pozerala hkavne, aby bol ľahký a spratny do auta. Pri prvom som mala tiež polaka a poviem ti, ze kočík mi zabral celé auto v kufri.
Naživo je inak krásny. Určite si chod pozrieť, aby si mala istotu. Ja som bola aj 3x, kým som ho naozaj objednala.

novakkata
5. feb 2019

@lady911 Auto máme obrovské ako bus, tam vojde toho sa nebojím, skôr váha, teraz porovnávam s tou Bexou a tá bola o čosi ľahšia teda na papieri lebo mne sa zdala strašne robustná a výťah stojí na medziposchodí tak ho budem musieť vláčiť + bývame na kopci a tlačiť každý deň keď idem so starším so škôlky nie je žiadna sranda. Mojou prioritou sú kolesá a váha, nemusí byť tá vanička moc priestranná lebo do zimy tak či tak vyrastie z nej, 7-8 mesačné sa nevojde s fusakom či má vaňa 77 cm či 85cm podľa mňa, aspoň u syna to tak bolo a on je dokonca júnový a museli sme už v novembri vytiahnúť športovú.

lady911
autor
5. feb 2019

@novakkata a kedy máš termín?
Áno, ja presne to iste, ze po schodoch ho vlacit hore dole. Kamoška ma tiež bexu teraz, a sa mi zdá ten kočík omnoho väčší ako toto abc.

novakkata
5. feb 2019

@lady911 Termín mám koncom apríla. Ešte som pozerala ten ďalší model ABC viper , te má všetky kolesá nafukovacie ale váži vyše 16 kg či už s vaňou alebo športovou časťou a to sa mi zdá moc keď tá Bexa mala do 13 kg ževraj.

zuzi248
1. jún 2019

Zienky, ABC design salsa air diamond - ma korytkove sedenie v sportovej casti alebo nie? Ja totiz za korytko nie som. Poradte 🙂

novakkata
2. jún 2019

@zuzi248 Ja som ho napokon nekúpila

pato88
27. júl 2019

Ahoj, @lady911 ako sa ti nakoniec osvedci tento kocik? Si s nim spokojna? Nam ho dnes v obchode velmi odporucali, celkovo sa mi zdal lahky a dobre sa s nim manipulovalo... vdaka

mariazizakova
27. júl 2019

@novakkata ahoj mma viper a rozhodovala som sa medzi nim a salsou ked sme minuli rok kupovali kocik. Nakoniec vyhral viper kedze je pevny a
1. ma velke nafukovacie kolesa oproti salse co ma penove myslim ze do nich by sa kamienky zapichovali jedna radost. Zatial som velmi spokojna s nafukovacimi kwdze zatial sme nemuseli ani dofukovat ani kupovat nove. Pouzivame ho naozaj kazdy den
2. Viper ma sportovu cast ktora sa da dat do lehu narozdiel od salsi kde je korytkove lezanie co sa mi moc nepacilo nazivo.
3. Vaha je podla mna ok natahujem sa s nim kazdy den hore dole po schodoch a to som v 5. Mesiaci tehu. Do auta z auta bez problemov.
Chcela som strasne salsu kvoli velkemu kosiku ale ma viac pre mna nevyhod tiez som ju bola 2x pozruet v brendone.

adusha1167
27. júl 2019

Baby ale salsa 2019 už nemá korytkove sedenie ale to klasické

mariazizakova
27. júl 2019

@adusha1167 aha to som nevedela😊dik za info.

adusha1167
27. júl 2019

@mariazizakova uvažujem nad ňou a už mám o nej všetko možné pozistovane 😂 inac akú máš farbu kočíka?

lady911
autor
28. júl 2019

@pato88 ahoj. Ja som veľmi spokojná. Je ozaj ľahký. Veľmi cestujem autom k našim. Takže konštrukcia sa ľahko skladá a nakladá. Vanička je ešte teraz väčšia. Ale športová verzia sa dá skladať spolu s konštrukciou. Za mňa má všetky body. Pre mňa je top kočík. Ozaj.

adusha1167
28. júl 2019

@lady911 akú máš farbu kočíka? Lebo uvažujem nad tmavou a bojím sa aby nevybledla🙂 vdaka

lady911
autor
28. júl 2019

@adusha1167 ružovú striešku mam..

adusha1167
29. júl 2019

@lady911 a farba ti nevybledla? Stále vyzerá rovnako?

pato88
29. júl 2019

@lady911 super, dakujem 🙂

lady911
autor
29. júl 2019

@adusha1167 áno. Stále rovnako.

lindabodova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lindabodova
15. apr 2020

Ahojte. Pridávam sa do diskusie aj ja 😊 tiež uvažujeme nad kúpou ABC viper 2020 keďže bývame na dedine a cesty sú tu není diaľnicove 😁 ale tiež ma odrádza tá váha kočíka keďže je tam písana váha rozložené ho kočíka 15.4 kg čiže ešte plus vanička a dieťa 🤦‍♀️ som dosť drobná... Môžte mi prosím povedať ako ste spokojná s nim? Už ho mate dáky mesiac 😊

pato88
16. apr 2020

@lindabodova Ahoj, my sme nakoniec kupili Cybex, tak ti neviem poradit ohladom ABC. Ja som chcela tajne Cybex, ale zdal sa mi drahy, preto som hladala alternativu, ale tu, kde byvame sa ani ABC neda kupit a odkladali sme nakup vybavicky donekonecna az uz sa mi nechcelo s tym bruchom behat este po Nemecku a boli sme aj po stahovani a manzel uz na mna zazeral, ze nech uz nevymyslam 🙂 cize to nebolo ani, ze by som nieco proti ABC mala, len to u nas dopadlo takto...

adusha1167
16. apr 2020

@lindabodova ahoj ja mám salsu používam ju 6 m a musím povedať že som max. Spokojna, ja mám bez nafukovacích kolies, a aj bez nich zvládne akýkoľvek terén a čo sa týka váhy mne osobne sa nezdá až tak ťažký 🙂

lindabodova
17. apr 2020

@adusha1167 ja som pozerala ABC viper hlavne kvôli terénu, ale keď si vravela, že salsa si tiež poradí aj s horším terénom tak som rada. Tak pôjdeme asi do tej salsy 😊 ďakujem

anetttka123
15. jún 2020

Abc design salsa for air diamond gold rose

beaas
20. jún 2020

Prosím vás, ake mate podlozky v športovej časti? Sedí nejaká univerzálna. Nedá sa mi ísť s kocikom do obchodu. Vďaka

lady911
autor
17. júl 2020

@beaas ja nemám. Žiadnu. Prečo sa ti nedá do obchodu?

adusha1167
17. júl 2020

@beaas ahoj ja mám pinkie ale tu kratšiu a celkom dobre sedí

merared
3. sep 2020

Ahojte. My mame salsu a neviem ci to iba na nasej tak je alebo co... Ked polozim dceru do vanicky, ako keby sa trochu prevazila do sikma a mala ma potom hlavicku nizsie ako nozky. Nelezi teda rovno ale naklonena hlavickou k zemi. Neviem co s tym