icon

Adamex Barleta 2015

trnkalka
8. jún 2015

Dobrý deň, aké máte skúsenosti s týmto kočíkom. Podľa toho čo o ňom píšu je veľmi ľahký, ale nie som si istá či má dosť veľkú vaničku a bojím sa reklamácií. Ďakujem za odpovede.

Adamex Barleta 2015
brrrrrciatko
8. jún 2015

dobry den presne tento mam aj ja vybrany.. bola som ho pozriet v obchode a vanicka je dost velka. inak vyzera uplne suuper.. da sa pekne hojdat a aj je celkom lahky 🙂 este si pojdem pozriet bexu line a porovnam 🙂

trnkalka
autor
8. jún 2015

Prosim v ktorom obchode ho maju vystavený ? A presne v tejto farbe?

brrrrrciatko
9. jún 2015

v trnave oproti poliklinike. mali inu farbu ale mali vystaveny inu znacku kocika v tejto farbe.. ja ho este pojdem pozriet do aladdina do hlohovca, ci tam nebudu mat v tejto farbe a este porovnat s inymi kocikmi.. tam toho maju vela

trnkalka
autor
10. jún 2015

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, videla som Galactic v Trnave v inej farbe a veľmi sa mi páčil tak určite aj tento bude pekný. Už som ho aj objednala v Trnave a dostala som ešte aj ďalšie dodatočné zľavy takže trojkombinácia s autosedačkou a aj s isofixom nás bude stáť 456 Eur + ak zaplatíme v hotovosti dostaneme kompletnú výbavu ku kočíku zdarma a ešte ak v čase vyplácania kočíka zakúpime čokoľvek iné z obchodu máme zľavu 5 % na všetko.

brrrrrciatko
10. jún 2015

a v ktorom obchode?

brrrrrciatko
10. jún 2015

@trnkalka a este som sa chcela spytat kolko bude trvat kym ho dovezu 🙂 lebo niekde som citala, ze adamex ma dlhe dodacie lehoty

trnkalka
autor
10. jún 2015

4 mama v Trnave, dodacia lehota je 1 až 2 mesiace, takže treba objednávať v dostatočnom časovom predstihu.