Aká je športová časť Concord Neo travel 2010?
ahojte dievčatá. Potrebujem súrne radu.
Je športová časť malá? ja som už bola pre nho rozhodnutá a chcela som ho včera kúpiť, len dnes mi kamoška povedala,
že sa mi tam dieťa po prvom roku už nezmestí. Prosím o čo najskorškiu odpoved ak máte skúsenosť so športiakom.
dakujeeeeeeeem
@lucia26r ahoj, ja ma fusion, len teraz mame pozicany neo. najskor som bola nim nadsena, ze ma mala vidi a ako peruje...dokonca som zacala pozerat ceny, ze moj predam a kupin neo. ale to sme boli len na skusku v oc. ked som potom vyrazila von, nazor som zmenila. mala ma 9 mesiacov a je tam tak akurat (s fusakom). ak by sme ho potrebovali buducu zimu asi ju tam nenapcham...v porovnani s fusion, aj ked je to upne nieco ine, velmi tazko sa ovlada, ma problemy s obrubnikmi, tlacit ho do kopca je ovela viac narocne...jedinou vyhodou zostala moznost otocit sportak do protismeru:(
@diana23 ahojček. Tak už som počula tak vela názorov, že asi je to individuálne. Jedny mamičky ho vychvalujú do nebies, druhé zasa nachádzajú chyby. Myslím, že každý kočík ma plusy aj mínusy a asi by som žiadny kočík nemohla kúpiť. Boli sme pozrieť už vela kočíkov, na ovládanie je neon určite najlepší, tak som čítala aj v recenziách. o tej velkosti viem. ale mi budeme mať malého v zime ked bude mať vyše pol roka, to by malo byť v pohode. a potom až o rok, a to ked tak kupime nový športiak. s tým aj počítame. mať neo tak dva roky.
Už som ho objednala, takže uvidím sama a sama potom ohodnotím aký je.
ale ďakujem velmi pekne 🙂
@lucia26r Ahoj, ja mám obidva, tak ti môžem povedať môj názor. Keď som minulý rok zháňala kočík, bola som 100 % rozhodnutá pre concord, páčil sa mi viac neo, ale kúpili sme nakoniec fusion, lebo ma predavačka v obchode od nea odhovárala,že je malý, že má také len korýtko. Bola to staršia pani, nechala som sa prehovoriť - chyba / predavač ho pozná len z videnia, žiadna prax/. Teraz som natrafila na neo - s dobrou cenou, tak som si ho kúpila, stým, že jeden ako travel set predám, jeden šporťák si nechám . Testovala som chvíľu fusion - je veľký, priestranný, ale bábo ma nevidí a keď fúka, musím ísť zadom. Máme aj dáždnik, ale nie je to ono. Testovala som neo, je menší, my máme teraz 9 mesiacov, v pohode sa tam zmestíme aj s originál fusakom, super dá sa ľahko prehadzovať v smere jazdy a proti smeru - to je strašná výhoda, keď fúka, svieti slniečko - na nezaplatenie, keď chcem bábo ma vidí - výhoda pri menších detičkách. Mne sa to korýtko ešte viac páči, je pohodlnejšie na sedenie, v pohode sa dá aj spinkať, vačšie deti už aj tak spinkávajú doma v postieľkach - my určite, vonku len tak zdriemneme na pol - 1 hodinku. Na leto je praktickejší určite neo, samozrejme aj šmrncovnejší. Po dlhšom testovaní - môj názor - nechám si určite neo. Akurát som si dokúpila z Nemecka nafukovacie kolesá, tie plastové sú o ničom, sú dosť makké, napichávajú sa tam kamienky. S nafukovacími - BOMBA, s pozdravom Terezka
@teri737 no super, tak teda som sa dobre rozhodla.
My sme boli vo veľa obchodoch, síce bábo ešte nemám, ani kočík, lenže keď som sa prechádzala s niektorými kočíkmi len po obchode, tak boli hrozne ťažko ovládateľné. Napríklad casuallplay - hrôza a pritom som bola predtým preň rozhodnutá.
Každý kočík má chyby, ani jeden nie je bezchybný. Tento je nemecký kočík, má vela vychytávok. Tak uvidím.
Ďakujem za príjemnú správu.
@teri737 ja si tiez neo neviem vynachvalit, akurat sme zacali pouzivat sportak...chcem sa ta opytat, to len z pociatku idu babatku nozicky tak velmi dohora? mala ma len pol roka, pouzivam este tu zmensovaciu vlozku, kocikovanie si uziva, no aspon zatial ma znepokojuje ten uhol, ako velmi jej idu nozicky dohora. snad sa to zmeni, ked podrastie..
@daikas Momentálne máme 11 mesiačikov. Neo - je to také korýtko, kopíruje dieťatko kočík, samozrejme, keď je väčšie je to lepšie, nožičky nejdú až tak dohora, ale i tak má tú ritku spustenú dole. Ale nie je to zlé, dokonca som sa rozprávala s doktorkou, že je to veľmi príjemné a pohodlné pre detičky, dokonca lepšie ako keď je rovný kočík, veď je to zdravé, keď sa nožičky vykladajú, samozrejme nie 10 hodín denne, sama uvidíte, že väčšie detičky v kočíku až tak nespinkávajú, na sedenie je 100 % - tný , aj na krátke spinkanie.
@teri737 vsimla som si, ze v dnesnej dobe je vela luxusnych kocikov podobne tvarovanych, asi to pre nieco je....no mala s tym problem nema, evidentne jej to neprekaza, to skor riesim ja🙂 nie je to velky spachtos a zacina sediet, takze ju to bavi, vo vanicke sa mi uz nudila. a 11 mesacne dietatko do nea zmestite bez problemov? a ak sa vas mozem spytat, kedze mate podobny vkus, kupovali ste uz aj nejaky golfac?
Moja malá si myslím nie je až taká malinká, ani moc veľká, taký priemer, v pohode sa tam zmestí, v lete a teraz úplne super, vo februári a v marci sme tam mali aj originál concorďácky fusak a zmestili sme sa.Na mojom fotobloku mám jej aj aktuálne fotky. Golfáč ani neplánujem kupovať, pokiaľ sa budeme kočíkovať, budeme mať neo, do 2 rokov sa tam určite zmestíme , do auta to rýchlo zložím a myslím, že neskôr kočík už nebudeme potrebovať, podľa vlast. skúsenosti so synom, pri ňom som mala neskôr aj golfáč, ale tiež len do 2 rokov, potom už nechcel sa kočíkovať, len chodiť a na bicyklíku.
@daikas
Bude sediet sportova cast cocord neo na cocord fudipn??
@pina24 nie
Bude sediet sportova cast cocord neo na cocord fusion?
Preco nie??
@cherryblossomgirl preco nie??
@pina24 neo ma korytkovu sportovu cast a fusion ma normalne sklapaciu a je sirsi a vobec, su to dva rozne kociky od jedneho vyrobcu

@lucia26r opytaj sa v teme o kociku Neo - https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/concord-neo/ alebo pozri aj https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kociky-concord-2010-mate-nejake-skusenosti/