Stokke Trailz - kúpiť aj športovú časť?

miska2362
21. okt 2019

Ahojte potrebujem poradiť od tých čo majú a použivajú alebo používali kočík Stokke Trailz chcela by som kúpiť akurát nevieme či máme kúpiť aj športovú časť alebo len hlbokú vaničku lebo som videla aj s babetkami a mali ich už v tej športovej časti. Športový kočík mám aby som to nekúpila zbytočne.

natali08
22. okt 2019

@miska2362 ahoj, to závisí od toho, že čo od kočíka čakáš. My sme najprv kupili len vaničku a športovú časť sme potom ani nekúpili, zvolili sme iný kočík. Stokke ma totiž korytkove sedenie (nedá sa dať rovný ľah) a nedá sa zložit v celku, tu športovú časť treba dať vždy dole a prišli mi to nepraktické 😛 malého sme mali vo vanicke do 7 mesiacov a úplne v pohode

diiidi
24. okt 2019

@miska2362 Ahoj. My mame stokke Trailz a sme s ním veľmi spokojní. Vaničku sme používali 4mesiace ale potom už synček začal bojkotovať, pretože z nej nevidel vonku tak sme prešli na športovú sedačku. Maly je v nej veľmi spokojný. Je to celkovo veľmi kvalitný kočik čomu zodpovedá aj pomerne vysoká cena. V terénnom prevedení nemáš problém s akýmkoľvek terénom či už je sneh alebo hrboľatá cesta, Trailz je proste tank. Určite ho využiješ dlhodobo. My mame tak isto ešte jeden športový kočik ale je to take hrkatko, používame ho len keď niekam cestujeme a potrebujeme miesto v kufry. Takze za mna odporúčam kúpiť športovú sedačku. Budeš spokojná.