Aké máte skúsenosti s kočíkom Hauck Malibu?
Mile mamicky, ake mate skusenosti s uvedenym kocikom. Prosim napiste, ako sa sklada, ako sa s nim jazdi v meste, ako v miernom terene a ine Vase postrehy... Dakujem 😉 😉 😉
@nataliasarron väčšinou som sa stretla s tým, že v e-shope udávajú názov Hauck Malibu 2011, potom by to malo byť ok
@4gubka aj mne to ide tazko... ten gombik tam je asi len na okrasu 😒
@iva81 @seba @nataliasarron @barbora87
baby, poradite mi? kupila som teraz tento kocik cez net, ze vraj pol roka pouzivany a manzel ho isiel s malym vyskusat (12,5kg) a strasne sa rozculoval, ze stale musel tlacit na rukovat, lebo inak sa s kocikom nedalo manevrovat, skratka sa nejak zasekavali predne kolieska. teda nie zasekavali, ale proste akoby nefungovali.
skusila som to s malym po byte a je to tak - stale musim na rukovat tlacit, inak sa s nim da ist len rovno... aj vy to tak mate? 😢 😢 😢
@valika_val my sme mali tiez tento problem a to sme mali kocik uplne novy takze to podla mna nebude tym ze ste kupili pouzivany, bolo to tym ze nas maly je taky vacsi a tazsi a ten kocik asi neni velmi konstrukcne vhodny pre tazsie deticky lebo tou vahou ta predna konstrukcia tlaci na predne kolieska a tie sa nekrutia dobre, a nedajboze nabehnes na nejaku nerovnost na ceste tak dobre ze sa nam ten kocik neprevratil dopredu. Dost zle sa s tym chodilo. Kd bol maly oprety dozadu tak sa to este dalo ale on radsej sedel tak ze nakloneni dopredu a to bolo potom hrozne, to som len pocula ako kolieska suchaju o tu konstrukciu. To sme mali vtedy zhruba tiez 12,5-13kg.
ja som ho kupovala v januari ateraz som ho reklamovala lebo sa my zlomil, ale inac celkom fajn.
@mariaanna111 ahoj a co konkretne sa ti zlomilo? 😕 a ako sa to stalo?
lebo my ten kociar vyuzivame stale, mala sa rada vozi 🙂 ale s ovladanim tazsieho dietata zaveseneho na madle je presne take ako pise iva..
@valika_val nemate koliecka len bloknute? nad prednymi je taka poistka a tusim ked je v hornej pozicii tak su odblokovane, da sa s nimi tocit, ak je dole, tak su zablokovane a idu len rovno, alebo je to naopak? treba vyskusat 😉
isla som hore na obrubnik, ako som nadvihovala kocar tak praskla konstrukcia. je v oprave tak uvidim co stim urobia.
@ivv no ved prave, aj ked boli odblokovane...
ale aj ked je kocik krasny, citala som nanho same nepekne veci a prave preto, ze sa takto zasekava (ako mne), sa niekomu inemu aj zlomi (ako @mariaanna111)... ja uz som ho vratila a kupila som coletto aveo, ten sice nie je taky krasny, ale aspon je pevny.
ahojte, ja som prave kupila malibu 2011, krasny lahky praktický, vraj 10krat použivany.došiel mi nadobierku od jednej pani ktorá mi napr. nespomenula rozparanie velke dosť zo spodnej polohovatelnej časti na nožičky. a ta doska na sedenie sa mi zda dosť odpojena od tej polohovatelnej dosky na opieranie, je tam taka niekolko cm akoby prestavka vysiaca len na latke čo mi pride uplne zle na detsky chrbatik a aj nepohodlne, neviem či to tam ma tak byť alebo je to zlomene. mate to tiež tak?
Baby dnes som videla v letaku Tescu, ze Hauck sportovy v akcii za 35eur - videli ste ho?? Aky je ten sportovy kociar? Predala som golfacik, zostal mi sportovy kociar dost tazky - nechavam si ho na jesen zimu. Teraz by som na tie 3mesiace potrebovala volajaky rychlo prenosny v MHD, autom a tak. Co nan vravite??
@mimca20 My ho máme asi rok, kupovaný kvôli dovolenke. Je veľmi ľahký, ľahko sa skladá, ideálny na cestovanie🙂 Prázdny sa ľahko kočíkuje, s ťažším dieťaťom to ide ťažšie. Na 3 mesiace na presuny MHD, do auta, za tú cenu kočík v pohode. Ako hlavný šporťák ho neodporúčam. Ale malá 3 roky 14 kg v ňom ešte tento víkend spala 2 hodiny, takže ona by ho odporúčala 😀
mozem sa baby spytat,kto mate skusenosti...da sa dat chrbtova opierka do uplneho sedu,ci len polosedu?
@mariaanna111 ahoj mozem sa ta sptyt na kocik ze kolkatku rok si to mala ,presne aku znacku a ako ti to vyreklamovali?
ahojte mamini no mi sme kupilisportovu cast a ale uz ze vraj dva mesiace pouzivanu rocnik 2010 a uz sa nam zlomila
konstrukcia na boku..takze ozaj neradim pouzivat.a chcem sa spytat nepredava z vas niektovkontstrukciu dakujemvpekne
Baby čaute dufam že sa sem kuknete nekra sem tam mame Hauc Malibu a už používame športovú čast a potrebujem vedet či je vhodná na zimu 🙂 díík 🙂
ahoj ja mam tiez kocik Hauck malibu sportovu cast je uplne super a pouzivali sme ho aj v zime, maximalna spokojnost.
baby ja viem ze je este skoro ale obzeram si kociky a nasla som Hauck Malibu Xl taký bodkovaný velmi sa mi páči ale nepoznam nikoho kto s nim ma skusenost viete mi poradit ci je to vhodny kocik? havne co sa tyka konstrukcie pocas zimy dá sa s nim prejst v pohode aj po snehu?
maminky, budem mať na predaj Hauck Malibu 3-kombináciu v čiernej farbe, ak by mal niekto záujem
@seba1 dobry den viem te stara tema ale do akeho veku ste vozili v hauck malibu? Mne sa zda ta chrbtova opierka kratka
Podla mna ten kocik nie je na vacsie deti a hlavne ked su tazsie. Mali sme ho len par mesiacov ked mala dcera 2,5 roka ale ten kocik ledva zvladal, ked sa predklonila absolutne sa s nim nedalo manipulovat, stale som mala pocit ze konstrukcia praskne. Kupili sme ho na poobedny spanok aby sme nemuseli vsetci trcat doma. Hauck maju velmi lahke kociky co je super na druhej strane ta korba je mlandrava. ALe baby tu pisali ze len stara verzia takze neviem ako je na tom ta nova.
Ahojte, aj ja mam tento kocik model 2010 a prave som ho poskladala po 7 rokoch pre druhe babo, ale vanicka sa mi na jednej strane (na strane noziciek) hybe smerom nadol... ma to tak byt? ja si uz nepamatam ci sa to hybalo aj predtym. poskladany je kocik urcite spravne... dakujem za odpovede

@seba1 no ved ja by som ho aj cez net kupila ... mne je to v podstate celkom jedno len podla coho zistim ze je to uz novy model ☹ vies mi prosim ta poradit?