icon

Aké máte skúsenosti s kočíkom Patron terix 3 Tour?

irsina83
25. jan 2011

Mam tento kocik a som velmi spokojna ale u nas v tt som este nestretla mamicku s rovnakym kocikom a velmi by som bola rada a precitala si nazory na tento kociarik od inych mamiciek. Nelutujem, ze som si ho kupila aj ked bol drahy (950 euro bez zlavy, so zlavou sme ho kupili za 870) s plnou vybavou (myslim vsetky dostupne doplnky). Mamicky a vam sa ako paci??? A do kolko mesiacov vam vydrzali deticky vo vanickach?? V predajni mi povedali, ze je to najvacsia vanicka na trhu, mame 9 mesiacov a stale sme vo vanicke 🙂

irsina83
autor
9. feb 2011

Fakt ho nikto nema????

bambinamia
1. sep 2011

Ahoj irsina83. Ja planujem kupit presne tento isty kocik. Nema ho vela ludi, lebo je prakticky novy a este nepoznany. Jedine, co sa mi na nom nezda, je maly nakupny kosik. Postacil ti? Nie je kocik tazky? Zuzana

lola321
13. sep 2011

@bambinamia Ahoj Zuzana. S manželom sa tiež zaujímame o Patron Terix 3 Tour a práve to, že ho "nevidieť všade na uliciach" sa nám páči. Ten kočík je iný ako ostatné, má nádherné "disky" čo sa páči manželovi a mne sa páčia ponúkané farby ale i celkový vzhľad kočíka. Niekde som sa dočítala, že na prvých kusoch boli menšie nákupné košíky a teraz ich vyrábajú zdvojené. Tak na nákup určite nebude (no na nákupy chodíme autom ) a základné vecičky sa mi tam snáď zmestia. A ak irisina83 v hlbokej vaničke vozí 9 mesačné bábo, tak sa mi zapáčil o to viac. Asi je tá vanička naozaj priestorná, veď mojej známej sa do hl.vaničky inej značky už 6 mesačná malá nezmestila.

irsina83
autor
13. sep 2011

@bambinamia ja som bola s nim taka spokojna ze si ho necham pre druhe babo, my sme v nom vozili do 10 mesiacov 😉 a to len preto ze potom uz mala chcela sediet tak sme ho zmenili za sportak.... a ci je tazky, to posudit neviem ale pre mna nebol...tak kocare niesu prave najlahsie ale ja som s nim manipulovala v pohode.napr. S4 casualplay bol tazsi... a nenormalne dobre sa s nim kocikuje a vyborne riadi aj jednou rukou. 3 kolecka maju vyhodu a super je aj do snehu...na nakup urcite nebude ale ked potrebujes narychlo dokupit nejaku drobnost tak v pohode 😉
@lola321 u mna maximalna spokojnost 😉 nechavam si ho aj pre druhe 😉 do 10 mesiacov sme boli vo vanicke co bolo super 😀 tak dievcatka su mensie ako chlapci ale aj tak v dnesnej dobe uz 5 mesacne zacinaju davat do sportakov...kvoly super vanicke si ho nechavam 🙂

irsina83
autor
18. apr 2012

Ma ho niekto??

veronikakramarova
10. mar 2013

ja ho mam, som s nim velmy spokojna, len nemam na spodu kosik, ale chcela by som ho dokupit a taktiez by som chcela pripojit scooter pre starsie dieťa.

smrzko
25. apr 2013

Môžem sa spytat, je dobry material na tomto kociariku?? A ci sa da na autosedacke a pri sportovej casti polohovat??? Dakujem.

denya
31. dec 2013

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť, veľmi ma zaujal tento kočík a jeho funkcie, len rada by som ho videla naživo a v Bratislave ho nikde nemajú. Neviete, kde by som ho niekde v blízkosti Ba mohla vidieť? Viem, že v Skalici ho majú, ale len kôli tomu, že si ho pozriem sa mi to zdá ďaleko. Za Vaše reakcie ďakujem.