Aké máte skúsenosti s kočíkom Venicci Upline 3?
Ahojte, máte niekto skúsenosti s kočíkom Venicci? Rozmýšľame nad kúpou verzie Upline 3. Niekde som čítala, že po čase začnú vŕzgať. Má niekto skúsenosť? Prípadne iné odporúčanie na dobrý kočík? Ďakujem 🙂
@gabistar mame upline 2, nikdy viac. Naozaj začal po čase vrzgat, to hovorím fakt o krátkom čase, používame 4 mesiace. Za tu cenu by som očakávala väčšiu kvalitu. Krby začal vrzgat po roku tak ešte ok ale nie po 2-3 mesiacoch. Ale neviem ako je na tom verzia 3.
@anonym_da1006 no dúfam že verzia 3 bude lepšie na tom. A nereklamovali ste kocik keď začal vrzgat? A kedy to bolo počuť, pri jazde…alebo keď ste išli po nerovnom teréne?
@anonym_da1006 no dúfam že verzia 3 bude lepšie na tom. A nereklamovali ste kocik keď začal vrzgat? A kedy to bolo počuť, pri jazde…alebo keď ste išli po nerovnom teréne?
@gabistar ešte k tomu ako sú 3 polohy na výšku vaničky tak jedným časom vanicka klesla sama aj nižšie o stupeň aj niekedy bola na krivo, hlavne keď sme vaničku nasadili aj s dieťaťom. Tak to ndrzalo na tej najvyššej polohe. Niekedy sa zaseknu aj tie kolieska na sklon striešky a nejde zavrieť/otvorit. Kočík sme nereklamovali zatiaľ. Mne sa nepáči že striesks sa nedá ešte viac sklopiť, často svietilo slnko na bábätko keď bolo slnko nízko večer, neviem teda na verzii 3 či sa dá viac sklopiť. Skúsila ny som radšej pozrieť cybex alebo iný druh. Ak je vadná 2ka tak 3ka môže byt tiež onicom. Aby ste tu nedávala o rok nespokojnú recenziu ako ja 😆
Vidíte chyba centimeter a slniečko by svietilo dnu. Kúsok viac krby strieška je dlhšia a viac sklopiť by sa dala. Slnečník alebo uv clona je strašne nepraktická. Za mna sklamanie hlavne to vŕzganie 🥲

@gabistar mame upline 2, nikdy viac. Naozaj začal po čase vrzgat, to hovorím fakt o krátkom čase, používame 4 mesiace. Za tu cenu by som očakávala väčšiu kvalitu. Krby začal vrzgat po roku tak ešte ok ale nie po 2-3 mesiacoch. Ale neviem ako je na tom verzia 3.