icon

Aké máte skúsenosti s kočíkom Venicci Upline 3?

gabistar
4. júl 2026

Ahojte, máte niekto skúsenosti s kočíkom Venicci? Rozmýšľame nad kúpou verzie Upline 3. Niekde som čítala, že po čase začnú vŕzgať. Má niekto skúsenosť? Prípadne iné odporúčanie na dobrý kočík? Ďakujem 🙂

anonym_da1006
5. júl 2026

@gabistar mame upline 2, nikdy viac. Naozaj začal po čase vrzgat, to hovorím fakt o krátkom čase, používame 4 mesiace. Za tu cenu by som očakávala väčšiu kvalitu. Krby začal vrzgat po roku tak ešte ok ale nie po 2-3 mesiacoch. Ale neviem ako je na tom verzia 3.

diusik7
5. júl 2026

@gabistar tiež sme kupili tento kočík tak uvidíme že aký bude zatiaľ fajn spokojnosť .. kde ste čítali že vŕzga keďže na sk je ešte len od mája

gabistar
autor
5. júl 2026
@diusik7

@gabistar tiež sme kupili tento kočík tak uvidíme že aký bude zatiaľ fajn spokojnosť .. kde ste čítali že vŕzga keďže na sk je ešte len od mája

@diusik7 o predošlých verziách som čítala že vrzgaju. Aj pani tu nad vami to píše. Tak hádam tie nové upline 3 budú lepšie.

gabistar
autor
5. júl 2026
@anonym_da1006

@gabistar mame upline 2, nikdy viac. Naozaj začal po čase vrzgat, to hovorím fakt o krátkom čase, používame 4 mesiace. Za tu cenu by som očakávala väčšiu kvalitu. Krby začal vrzgat po roku tak ešte ok ale nie po 2-3 mesiacoch. Ale neviem ako je na tom verzia 3.

@anonym_da1006 no dúfam že verzia 3 bude lepšie na tom. A nereklamovali ste kocik keď začal vrzgat? A kedy to bolo počuť, pri jazde…alebo keď ste išli po nerovnom teréne?

anonym_da1006
6. júl 2026
@gabistar

@anonym_da1006 no dúfam že verzia 3 bude lepšie na tom. A nereklamovali ste kocik keď začal vrzgat? A kedy to bolo počuť, pri jazde…alebo keď ste išli po nerovnom teréne?

@gabistar ešte k tomu ako sú 3 polohy na výšku vaničky tak jedným časom vanicka klesla sama aj nižšie o stupeň aj niekedy bola na krivo, hlavne keď sme vaničku nasadili aj s dieťaťom. Tak to ndrzalo na tej najvyššej polohe. Niekedy sa zaseknu aj tie kolieska na sklon striešky a nejde zavrieť/otvorit. Kočík sme nereklamovali zatiaľ. Mne sa nepáči že striesks sa nedá ešte viac sklopiť, často svietilo slnko na bábätko keď bolo slnko nízko večer, neviem teda na verzii 3 či sa dá viac sklopiť. Skúsila ny som radšej pozrieť cybex alebo iný druh. Ak je vadná 2ka tak 3ka môže byt tiež onicom. Aby ste tu nedávala o rok nespokojnú recenziu ako ja 😆
Vidíte chyba centimeter a slniečko by svietilo dnu. Kúsok viac krby strieška je dlhšia a viac sklopiť by sa dala. Slnečník alebo uv clona je strašne nepraktická. Za mna sklamanie hlavne to vŕzganie 🥲