Ako bezpečne behať s kočíkom Cybex?
Baby, riešili ste niekedy ako behať s kočíkom ? Mám Cybex balios S Lux, nemám ale financie na kúpu nového kočíka na beh. Kvôli zdravotným dôvodom mi aj lekár odporučil beh ako cvičenie. Dieťa mi nemá kto strážiť , som naň sama takže nejaké stráženie na hodinku kým vybehnem pod dom nehrozí. Blízko domu mám bežeckú trať. Na čo si dať pozor? Čo riešiť ?
muz odbehal dve deti.
záleží od toho ake velke je dieťa, plus ci chces aby v tom case spalo, alebo vydrzi aj v kociku len tak sedieť a pozerat....
mali sme trojkolku, 7 kg ľahučký kocik, velke kolesa, nafukovacie. lahka manipulacia. bude Ta bavit koleckovat stale to iste?
@lucik194 má 18 mesiacov, v tom čase bude spať a áno, koleckovat to isté mi nevadí, chodila som tak aj predtým
ono by som vyskusala, kludne dieta uhrkat pocas par koleciek a potom ked zaspi, odparkovat kocik do stredu, budes na neho vidiet a nemusis ho tlacit....
dobry beh

muz odbehal dve deti.
záleží od toho ake velke je dieťa, plus ci chces aby v tom case spalo, alebo vydrzi aj v kociku len tak sedieť a pozerat....
mali sme trojkolku, 7 kg ľahučký kocik, velke kolesa, nafukovacie. lahka manipulacia. bude Ta bavit koleckovat stale to iste?