Porovnanie kočíkov Cybex Priam a Balios S Lux

psimkova8
8. máj 2025

Dobrý deň,
vedeli by ste mi prosím poradiť ?
Strašne ma láka kočiar cybex priam 4.0 je to nádherný kočiar, ktorý sa mi veľmi páči ale trocha ma odrádza tá cena, a tak hľadám nejaké iné kočiare, ktoré sú cenovo dostupnejšie, no cybex je taká srdcovka. Ešte som pozerala na cybex balios S lux ale tam je vraj užšia tá vanička.
Nemáte niekto skúsenosť s týmto kočíkom ?
Alebo neviete mi poradiť nejaký ?
Či zostať pri cybex priam 4.0 alebo cybex balios S lux alebo niečo iné ? 😀
Chcem kupovať 2 kombináciu nie iba kočík s vaničkou.

Ďakujem pekne za každú pomoc

simona1998
8. máj 2025

@psimkova8 kukni keď tak Venicci claro 🙂 balios je tiež pekný ale podľa mňa ma priam niečo viac do seba 😄 sú proste 2 “tabory” , tie čo cybex odporučia a tie čo nie . Ja som sa rozhodla pre priam .

tehotenska_masaz
8. máj 2025

@psimkova8 chod si urcite skusit do obchodu. ja som mala tiez odjakziva vybrany cybex, ale ked som ho chytila v obchode, bola som hrozne sklamana. kupili sme bgb fox a top. musis vyskusat, mozno ti sadne a budes mega spokojna🤷🏼‍♀️

lucia13022023
8. máj 2025

Za mňa cybex priam.

domi_zu
8. máj 2025

@psimkova8 Cybex je krasny, aj my sme ho mali pri dcere ale pokym vyrobca neodstranil vadu na prednych kolesach tak by som donho nesla...strasne nam hrkali prave predne kolieska( reklamovala som ich asi 3x) a co viem aj z okolia baby co mali priam reklamovali tiez. Za tu "kvalitu" kociara ta cena rozhodne nieje adekvatna🤷‍♀️

timea301196
8. máj 2025

Mám priam 3… do 4 by som nešla stačí mi fb skupina a samé reklamácie :D

nikii23
8. máj 2025

@psimkova8 ahoj, ja osobne nie som vôbec za cybex kočík. Jednak cena a nepáči sa mi ani ze ho ma každá druhá mamička. Ale môžem odporučiť za mňa úplne úžasný, kinderkraft select nea. Mala som ho vo verzii nature vibes a bol za mňa top. Nebolo na ňom vidno žiadnu špinu, vanička bola priestranná a pohodlná pre babatko, veľmi dobre sa s ním manipulovalo, bolo k nemu veľa príslušenstva, super strieška, vetranie a športová časť bola aj pre vyššie babatko. Popruhy sa dali nastavovať a ľahko sa čistil. Za mňa top, takže určite odporúčam. A k tomu cybexu, balios s lux som mala možnosť skúsiť ale nepáčil sa mi, nevyhovoval mi vôbec a ta vanička je naozaj mala. Dieťatko z nej veľmi rýchlo vyrastie a nebola taká priestranná. Tak snáď si dobre vyberieš, držím palce😊

jaass
8. máj 2025

Mne sa cybex kociky vôbec nepacia 🙂 mamy Easywalker a topka, odporučila som ďalším mamkam, kúpili, chvalia. Ale každej vyhovuje niečo iné 😇 v obchode nám dokonca predavačka povedala, že Cybex kociky vôbec nie su o nič lepšie od iných kocikov 🥲

wiwewa1995
9. máj 2025

Skôr skupina na FB . Ale často sa Cybex reklamuju, je to kočík len o značke bohužiaľ

olivieraa
9. máj 2025

Mam cybex priam a po roku mi ten cierny kosik dole vybledol, ma oranzovy nadych..som sklamana za tu cenu, v terene tiez 0 bodov

gabatko17
9. máj 2025

Cybex talos s Lux...máme už 4 roky a bez najmenších problémov.
Pri mladšom synovi som nemala ani vaničku, použila som len prenosnú tašku.
Jediná nevýhoda je,že je kus ťažší než iné kočíky.
Inak super veľká strieška, kolesá sa nevyfuknutelne, že mňa to bola super voľba