Ako cestovať eurobusom s kočíkom?
Ahojte, ako to funguje pri eurobuse s kočiarom? V predu kupim lístok u vodiča a kočik zatiaľ nechám von? A prejdem potom strednymi dverami? Je takéto cestovanie fajn? A v meste je lepsie ist potom električkou s kočiarom alebo busom? Pôjdem takto prvý x a bojím sa ze nebude miesto pre nas s kočiarom, pripadne ze sa vyskytne iný problém, ze bude problém s nástupom a vystupovaním. Budem mat športový kočiar. Ďakujem🙂
To ešte v tejto dobe chodí niekto s kocarom busom a elektrickou?
@anonym_9791ed samozrejme, prečo nie. Nemá každý tryskáč ako Fico.
@anonym_9791ed predstav si, ze dokonca aj vlakom
@anonym_9791ed aj ja uvažujem na MHD keď budem mať onedlho bábätko, pretože ma nebavilo stále skladať a vykladať kočík, dieťa a všetko okolo toho. Už mám dostupnejšie spoje tak asi to využijem. Vyskúšam, uvidím.
Nevyjadrujem sa o parkovaní niektorých umelcov na miestach pre rodinky pri obchodoch aby si panko parkol bližšie a potom matky s deťmi sa môžu tlačiť keď vôbec zaparkujú niekde.
@anonym_9791ed aka doba je ?🤔

Bud ta necha sofer nastupit strednymi dverami a ty si pojdes potom cez ulicku kupit listok alebo pojdes s kociarom k prednym dveram, kupis listok a potom ta necha nastupit. My nevieme ako to ten konkretny vodic ma zauzivane. Kocik zvycajne vies nalozit aj sama, ked nie poziadas niekoho aby ti pomohol. co je na tom take zlozite?
V meste (Ty si sa uz pytala na Kosice, vsak?) pojdes alebo autobusom alebo elektrickou, podla toho kde chces ist. V KE sa do centra dostanes aj peso, je to prechadzka na 10 minut cez park a potom po Mlynskej. Ked chces ist MHD v oranzovom automate pred stanicou si kupis listky pre seba, kociar s dietatom listok nepotrebuje.