icon

Ako čistíte biele kočíky?

21. júl 2026

Prosím vás ako čistíte biely kociky? Mám cybex beezy a je fakt špinavý, väčšinou z auta keď ho tam vozim. Dole sa to nedá dať. Hlavne strecha a zadná časť, vpredu kde je dieťa je čistý.

anonym_e44850
21. júl 2026

Preco mas biely kocik?

anonym_aa5080
Odpoveď bola odstránená
anonym_0bfe66
21. júl 2026

Krásne nápomocné rady 😀 Nechápem na čo niekto, kto nemá biely kočík, otvorí tému s názvom Ako vyčistiť biely kočík. Za každú cenu byť strčené v každej ri*i? Doma vás nikto nepočúva, tak sa chodíte odbavovať sem?
Autorka, skús jedlú sódu alebo trocha pracieho prášku a jemne skús vyčistiť. Najprv si to vyskúšaj na nejakom neviditeľnejšom mieste.

kalifka
Odpoveď bola odstránená
anonym_aa5080
Odpoveď bola odstránená
a0
21. júl 2026

Skús nano hubky z dmky, tým čistím kadečo od stien, cez gauč (svetlý) až po tenisky
https://www.mojadm.sk/applink/p/d/1626360/profi...

anonym_e210af
Odpoveď bola odstránená
anonym_8b27f2
21. júl 2026
@anonym_e210af
Odpoveď bola zmazaná

@kalifka
@anonym_e210af vtipne, ze vy dve moralizujete, ze niekto druhy neporadil ale ani vy

@anonym_autor skus s tymto https://www.mojadm.sk/p/d/3097653/dr-beckmann-o...

anonym_bb2c55
21. júl 2026

@anonym_autor na vlhko kefkou s troškou Cif-u by to neslo? A potom dobre vytrieť vodou a poutierať do sucha bielou bavlnenou handrou.

anonym_aa5080
Odpoveď bola odstránená
mateson2004
21. júl 2026

Ak je to látka, tak perkarbonát sodný .

anonym_feb850
21. júl 2026

@anonym_autor a nemal by náhodou ten úžasný cybex mať látku že len utrieš handričkou čokoľvek a je čistý?

anonym_8b27f2
21. júl 2026
@anonym_feb850

@anonym_autor a nemal by náhodou ten úžasný cybex mať látku že len utrieš handričkou čokoľvek a je čistý?

@anonym_feb850 taka latka vobec existuje po ktorej by po utreti handrickou zisla akakolvek skvrna? Podla vsetkych dostupnych informacii nie ale zjavne mas ine zdroje informacii.

terezia74
21. júl 2026

@anonym_autor v DMke majú asi všetko na všetko, vždy mi poradila predavačka, skúsila by som sa popýtať tam.

anonym_feb850
21. júl 2026
@anonym_8b27f2

@anonym_feb850 taka latka vobec existuje po ktorej by po utreti handrickou zisla akakolvek skvrna? Podla vsetkych dostupnych informacii nie ale zjavne mas ine zdroje informacii.

anonym_8b27f2
21. júl 2026
@anonym_feb850

@anonym_8b27f2

tak to prezentuju

@anonym_feb850 ukazuju to na jednom cerstvom fliaciku, nie na zaschnutej alebo velkej skvrne. Nikde nedeklaruju minimalne v tom prispevku, ze vycisti akukolvek skvrnu. Z vacsiny materialov ak zavcas vycistis cerstvu skvrnu od cohokolvek tak zide lahsie ako zaschnuta. Ale pravdepodobne autorka riesi ako vycistit vacsie a starsie skvrny.

autor
21. júl 2026

Ďakujem ženy čo ste poradili, skúsim postupne ak by to hneď nešlo 🙂
A žienky čo nemáte radu tak si nájdite fóra ku ktorým máte čo povedať, kočík kde je sedí dieta je čierny a tam je to praktické a ostatné je biele lebo MNE SA TO PÁČI tak to tak je 🙂)))))

hiddenobject
21. júl 2026

Ahoj, ja som to cistila tak, ze som si zriedila vanish na koberce s horucou vodou 🙂