Ako dám dolu striešku z Casualplay S4?

gotzova
19. okt 2014

Dobry den, prosim viete mi niekto poradit ako mozem dostat dole striesku z kocika Casualplay S4 ? dostala som tento kocik do daru a chcela by som ju oprat ale ani za ten svet sa mi to nedari...neviete aky je tam system? poprípade poradit nejaky link, ja som teda hladala ale na toto som odpoved nedostala 🙂 dakujem

lucenka911
21. okt 2014

Ahoj ja som mala casual uz velmi si to dobre nepamatam ale ta strieska je tak ako keby zacvaknuta je tam taky gombicek ktory ked stlacis tak vytiahnes, je to ako kby dva v sebe stlacis a vytiahnes no neviem ako to opisat vyskusaj najprv jednu stranu potom druhu.

sissi252
21. okt 2014

Aj my sme ho mali, tiež sa mi zdá že je tam taký gombík, ktorý treba stlačiť a držať a tak vytiahnuť.

martina646
21. okt 2014

Ja som ho tiez mala. Neviem, ci myslis vanicku alebo sportak. Kazdopadne udrzba tohto kocika a nemoznost demontovat jednotlive latkove diely bol jeden z dovodov, preco som ho dost skoro predala. Ja som to vzdy cistila len handrickou a kefkou, priamo na kociku. Aj ked zo sportaku strieska ide dat dole, stale je tam taka vystuz, takze do pracky nehrozi. Odvtedy som mala CAM a Peg Perego, aj autosedacku Romer a neda sa to porovnat. vsetko krasne zvleciem a operiem v pracke. Kocik bol moja srdcovka, hlavne na vzhlad, ale nebanujem, ze som ho predala.