icon

Ako riešiť problém s kočíkom, ktorý sa nezmestí do výťahu?

Včera o 16:29

mamičky chcem sa len postazit a mozno aj poradit lebo som taka sprostá že az. kupila som cez bazar krasny kocik trojkombinaciu pan mi ho doniesol na parkovisko pred obchodak vsetko sme skusili konstrukcia v poho vsetko fungovalo tesila som sa jak mala. pridem domov muz v robote ze idem hore do bytu a mna ani vo sne nenapadlo zmerat si nas vytah v panelaku... no samozrejme ze sa tam ten podvozok nezmesti chybaju doslova dva centimetre!!! keď idem sama s dieťaťom, je to na nervy, lebo musím vždy kočík rozkladať a skladať. Vôbec ma nenapadlo, že toto môže byť problém.
je mi z toho do placu ked mam ist von. predavajuci mi ho spat nevezme logicky... co teraz s tym? mam ho skusit predat dalej alebo sa daju nejako vymenit tie zadne kolesa za mensie?

sisska96
Včera o 16:32

No neviem prečo by mal brať naspäť. Buď predaj ďalej, alebo nechaj dole, alebo rozkladaj

katusik456
Včera o 16:33

@anonym_autor aký typ kocika? No je to na nervy to chápem. Skús predať ďalej, keď tak. Ťažko asi nájdeš kolesa menšie, šírku podvozku nezmeníš nijako podľa mňa. My sme tiež ledva ltt vošli do výťahu a niekedy sa ani automatické dvere nechceli zavrieť kvôli veľkosti

autor
Včera o 16:34
@katusik456

@anonym_autor aký typ kocika? No je to na nervy to chápem. Skús predať ďalej, keď tak. Ťažko asi nájdeš kolesa menšie, šírku podvozku nezmeníš nijako podľa mňa. My sme tiež ledva ltt vošli do výťahu a niekedy sa ani automatické dvere nechceli zavrieť kvôli veľkosti

@katusik456 Je to Cybex Balios S Lux. 😊 Práve sa obávam, že s tými kolesami nič nevymyslím. Najviac ma štve, že mi vôbec nenapadlo premerať výťah pred kúpou. Človek rieši stav kočíka, cenu, funkčnosť a toto mi úplne ušlo. Asi ho nakoniec budem musieť posunúť ďalej, aj keď sa mi inak veľmi páči.

aalt
Včera o 16:50

Bojim sa, ze by ti tam nevosla tak polka kocikov. To mate aky maly vytah, ze tam toto nevojde? Ja som do nasho maleho vytahu tiez musel stat najlepsie vedla so sklopenou ruckou, ale toto tiez nevyzera na nejaky extra nadrozmerny kocik. Ale mali sme aj druhy vytah, ten bol velky.

anonym_9a3c28
Včera o 17:05

Na šírku ti nevojde???

anonym_0f971f
Včera o 17:33

Ked len 2cm tak podrz ho trochu zdvihnuty kym ide vytah a natrepes ho tam

madeincssr
Včera o 17:53

@anonym_autor a skusit to najprv ukazat nejakemu zdatnemu kutilovi (rodina, priatelia, kolegovia), ci by nieco nevymyslel?

anonym_42b513
Včera o 17:58

1. Skladar, rozkladat, zmierit sa s tym
2. Nechavat kocik dole (pivnica, kocikaren) - ja som mavala kocik v pivnici, byvali sme v bytovke bez vytahu
3. Predat a kupit iny

lucia147852
Včera o 18:01

Fuha, ak sa tento kočík nevojde do výťahu, tak budeš mať dosť problém najist taký, čo sa vojde.

anonym_9a3c28
Včera o 18:03

A ešte je dôležité ci s vanickou alebo som športovou časťou
Lebo ja tiez mám veľký a so sportovou časťou sa mi zmestí ale musí ísť bokom a dat úchytku dole
Skús si to napríklad bez dieťaťa či naozaj nijak nevojde lebo nejde mi to do hlavy, že vooobec by sa nezmestil🙄

anonym_b52d74
Včera o 18:26
@anonym_autor

@katusik456 Je to . 😊 Práve sa obávam, že s tými kolesami nič nevymyslím. Najviac ma štve, že mi vôbec nenapadlo premerať výťah pred kúpou. Človek rieši stav kočíka, cenu, funkčnosť a toto mi úplne ušlo. Asi ho nakoniec budem musieť posunúť ďalej, aj keď sa mi inak veľmi páči.

@anonym_autor to ani ked predne kolesa otocis, ani tak sa nevojde? To aky maly vytah mate? 😳 Mne sa tam voslo aj polske Camarello, a to je dost velke, len tam bol problem s ruckou, ale ohybala sa v klbe, tak som ju musela dat uplne dohora kolmo a potom sa vosiel a ja bokom k nemu a este 2 rocne dieta na stojaka ku mne. Ked sme sa veeeelmi snazili, tak sa aj muz natrepal ku nam 😅.
Tak neviem, co by som robila, asi by som si overila, ake su ine kociky rozmerovo, ci sa mi tam vobec nieco vojde a potom asi predala a kupila iny, ktory sa mi vojde, lebo mne by sa to skladat nechcelo stale. Hlavne aj preto, lebo ja som chodila na nakupy s kocikom a furt bol plny kosik dole.

anonym_299a34
Včera o 18:32

aspon mas vyhat, bud rada

luckuz
Včera o 18:35

Kamoška tiež nezmestila. Vždy dala dole 1 koleso, kočím držál na 3 kolesách a tak sa natrepala do výťahu.