icon

Ako správne voziť deti v športovom kočíku?

2. apr 2024

Ahojte baby ako ste vozili vaše detičky v športovom kočíku? Myslím či boli otočené k vám alebo nie ďakujem

matullienka
2. apr 2024

Keďže som mala obe možnosti tak podľa nálady, pomerne často sme ho striedali

jazula
2. apr 2024

Najskôr smerom ku mne a potom mi to partner prehodil pri jednom kočíkovaní do smeru jazdy a už som pre malú nebola zaujímavá 🤣. Zvykala som si ťažšie ja ako ona.

saska.j
2. apr 2024

Zo začiatku bol otočený na mňa a keď bol väčší a už bol zvedavejsi tak som ho otočila opacne

cookie29
2. apr 2024

zalezi od veku nie? Ja do sportaku dam este obcas skoro 3r lebo na dlhsie trate unava a odrazadlo moc nefici... ale cca do roka smerom ku mne a od roka normalne v smere jazdy

dominikamacakova
2. apr 2024

Myslím si, že cca do jedného roka chcú byť deti otočené na matku a potom už nie.

siska53
2. apr 2024

V hlbokom, co bol zaroven aj sportovy najskor proti smeru jazdy, aby sme sa videli. Okolo 13.mesiaca som otocila do smeru jazdy, lebo uz chceli vidiet. A sportiak ci bugina boli uz v smere jazdy. Tie sa ani otacat nedali.

nicol_ka55
2. apr 2024

kamoska si chvalila kocik ktory ma obe moznosti, pretoze kym bola jej dcerka mala alebo pocasie nebolo dost priaznive a fucalo priamo do kocika tak ju mala otocenu k sebe, no ked uz bola vacsia a vsetko chcela vidiet tak ju otacala od seba aby pekne ticho sedela.

svokrinjazykmonika
2. apr 2024

Najprv smerom ku mne a keď sa sama začala otáčať a vykláňať tak som ju otočila

jaskolka
2. apr 2024

Syn šiel do športového dosť skoro, lebo nenávidel kočík ako taký,reval ako šialený, tak v športovom aspoň trochu videl von. Bol otočený ku mne no ani to ho nebavilo,potom sme ho predali (bol z 2 kombinácie) tak cca od 7 mesiaciv bol v smere jazdy a to už bol kľudnejší, lebo videl dobre na okolie a zajímalo ho úplne všetko, bol schopný 15 minút pozerať na ovcu u suseda, ako sa pasie, alebo úplná atrakcia bol prechádzajúci vlak, takže sme každú prechádzku trávili na stanici, kde nás už pozvali aj rušňovodiči, vždy zatrubili, a mu zakyvali 😆
Dcéra tak nejako ihneď šla do smeru jazdy, kedte iný kočík sme už v tej dobe nemali, zdedila ten športový po synovi, a nedal sa otočiť inak. Bola kočíkove dieťa, čiže s nou to bolo úplne jedno.

petronellla87
2. apr 2024

Ak ju raz otočíš po smere jazdy, už nikdy nebude chcieť byť otočená ku tebe. Aspoň u nás to tak bolo😄

patka06
2. apr 2024

Od začiatku v smere jazdy, teda chrbtom ku mne

angeli121212
2. apr 2024

U nás kedy ako malému je to v podstate jedno

milanemila
2. apr 2024

Tiez podla nalady alebo v lete podla slnka, podla toho ako fukalo atd. Urcite je vyhoda mat kocik, kde sa smer sedu da menit. Niektore deti aj vacsie potrebuju vidiet rodica, ina zase zaujima okolie a chcu byt iba v smere jazdy 🤷🏼‍♀️