icon

Ako ste spokojný s kočíkom PP Pliko mini?

eimiky
8. jan 2011

Má ho niekto...

Strana
z2
janka2110
8. jan 2011

Ahoj 😵
Ja ho mam 🙂

eimiky
autor
8. jan 2011

Ako si s nim spokojna? Kde si ho kupovala? Vies mi zmerat širku kociarika od tycky k tycke v takej urovni priblizne ako by bolo madlo? Dakujem

eimiky
autor
9. jan 2011

@janka2110 sorry tie otázky sú pre teba, dík

janka2110
10. jan 2011

@eimiky ahoj 🙂
Ja som snim spokojna..teraz ho nepouzivam kedze nemam este nanoznik..
Je ale objednany a fusak sa mi tam s malou nevojde.
Teda vojde,len sa jej nedaju zapnut pasy.
Ja byvam v Taliansku takze som ho kupovala tu u nas.
A paci sa mi ze stoji sam ako pliko 🙂
Miery su :sedacka kde sedi dieta ma 35cm na sirku.

eimiky
autor
10. jan 2011

@janka2110 dakujem ti tiež rozmýšľam, že ho objednam z It vychádza o niečo lacnejšie, len ja som chcela v tej farbe neon a tam ho zrovna nemajú. Prosím ťa a rúčky sa vysuvajú? Ano to je výhoda, že sam stojí, mala som predtým Sí a ten bol tiež výborný, taksito stal sam zložený.

janka2110
10. jan 2011

@eimiky rucky sa nevysuvaju...
Ja mam cerveny 😉

eimiky
autor
10. jan 2011

@janka2110 červený je krásny, len ja som mala Sí červený, tak som chcela zmenu.
A ešte mi vieš povedať tá tyčka čo je z časti obalená látkou vpredu je oválna alebo okrúhla, či by mi tam nepaslo aj madlo z chicca.

eimiky
autor
10. jan 2011

@janka2110 mohla by si pridať aj nejaké real foto, ak by ťa to neobťažovalo?

lodgermaniacka
10. jan 2011

@eimiky červeny je naozaj krasny 😵 😵 😵 podla mna lepšie malinku doladíš, ako do toho pasikaveho, ja viem aky pozor musim davať ked maleho obliekam k paul frank poťahu 😀 nech nie sme ako cirkusanti 😅

eimiky
autor
10. jan 2011

@lodgermaniacka práveže to som mala problém doladiť do červeného,ja mám malého tak preto chcem skôr ten čierny

lodgermaniacka
10. jan 2011

@eimiky prepaáááč 😀 😀 😀 stale som bola v tom že dievčatko 🙂 🙂 🙂 tak zeleny, mne sa aj ta zelena pači 🙂 ja by som proste volila jednofarebny 😉

eimiky
autor
10. jan 2011

@lodgermaniacka v pohode, neviem keď uvidím naživo rozhodnem sa

janka2110
10. jan 2011

@eimiky ok idem dat malu spat a potom nafotim 😀

eimiky
autor
10. jan 2011

@janka2110 díky a kolieska hrkajú? sú gumené alebo umelé?

janka2110
11. jan 2011

@eimiky kolieska su gumene..z takej tvrdej gumy...
a foto...
a posadila som tam aj moju 4 rocnu dcerku a v
pohode sa tam zmesti 🙂
takze sa da vyuzit na dlhoooooo 🙂

eimiky
autor
11. jan 2011

@janka2110 ďakujem tI za foto aj malej modelke

janka2110
11. jan 2011

@eimiky aj nabuduce 🙂

gagatko5
9. feb 2011

Ahojky holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli jste už zkoušely na tenhle kočárek madlo a které by tam mohlo jít namontovat? 🙂 Děkuji

eimiky
autor
10. feb 2011

@gagatko5 neskúšala ale podľa rozmerov by mohlo sedieť z liteway

gagatko5
12. feb 2011

Ahojky,
no on sedí na PP sí, ale ten je o trochu užší,tak nevím..holky můžete dát prosím vědět,jestli jste našli madlo, které 100 proc. sedí🙂?
Hezký den a díky
k

danula.ch
29. mar 2011

ahojte, mate niekto zeleny aloe? ta farba sa mi strasne paci na leto, len sa bojim musiek 😅
skusali ste tento kocik aj v terene?

daikas
1. jún 2011

@janka2110 ahojky, citam ze mas to cervene pliko, mas k nemu aj madlo? dnes som ho bola pozerat v obchode, no zdala sa mi strasne tvrda ta chrbtova opierka, nemas s tym problem?

gagatko5
7. jún 2011

Zdravím,pliko mam a som s ním spokojná..madlo mám z chicco liteway, musí sa ale trochu upravit..chrbtová opierka je v pohode a v teréne sa celkom osvedčil. Hlavne je lahký a skladný..proste všetko, čo majú golfky mať..a musím opravit informáciu,že nejdu výškovo nastavit rúčky..idú nastavit..len jedinú malu výtku mám, ale to majú asi všetky golfky..na nerovnom teréne je trochu vyvyklaný..ale v pohode, nič hrozné..Kuba má 20 mesiacov ale váži 14 kg a výškovo je tak na 2-3 roky a v pohodě v ňom i spáva..takže ja odporučujem.

sonia.
14. jún 2011

@gagatko5 Ahoj, premyslam nad plikom mini - potrebujem kocik do vlaku (rychle presuny) a sem tam aj do auta, ked mame plny kufor (napr. velku kosacku v nom) a vtedy sa moj kocik nezmesti ☹. Pises ze si spokojna. Vcera som ho bola pozriet v obchode, pacil sa mi. Len sa chcem spytat, ci kolieska nehrkaju? Dakujem za kazdy postreh 😉.

monni
16. jún 2011

@gagatko5
@janka2110 ahojte, tiez uvazujem na kupou tohto kocika,potrebujem nieco male a skladne do auta a na dovolenku. Zaujimalo by ma, ci sa da strieska na kociku aj posunut dopredu ked svieti slnko alebo je uchytena na pevno. a ako sa polohuje chrbatik? je tam plastova packa alebo len kus latky ako napr. na chiccu?
a este by som vas chcela poprosit ci by ste mi nemohli odmerat dlzku operadla. dakujem

janka2110
16. jún 2011

@daikas prepac,ze sa ozyvam tak neskoro,ale akosi nie je casu.
Nie ja nemam mandlo ku kociku.A ja ho nepouzivam vobec.
Mala som ho vonku asi 2 krat.
Pouzivam iny kocik 😉 tento sme kupovali len preto,ze som mala PP GT3 a nezmestil sa nam do auta.
Teraz mam Stokke a ten ide super do kufra..takze Pliko mini nepouzivam.
Ale PP je dobra znacka takze aj Pliko mini je dobrééé 😵

sonia.
17. jún 2011

@janka2110 A ked ho nepouzivas, predala by si ho? 😀

kvetinka211
28. mar 2012

@gagatko5 @janka2110 ahojte, neviete nahodou kde je na pliko mini ta bocna rucka za ktoru sa da chytit v poskladanom stave. .. v navode o nej pisu a jaksi ju neviem nasjt ... dakujem 🙂

vavrenka
11. júl 2012

@gagatko5 ahojcek, chcem sa spytat na to madlo - fakt tam pasuje z liteway? da sa to amdlo objednat samostatne a nasunie sa tam, ci ako to funguje? vdaka za odpoved

vavrenka
14. júl 2012

@kvetinka211 uz si nasla tu bocnu rucku? ja som ju hladala tiez 😀 , tak osm sla do obchdou a predavac mi ju ukazal, hehe a ja, ze idem reklamovat..

Strana
z2