Ako ste spokojný s kočíkom PP Pliko mini?
Má ho niekto...
Ako si s nim spokojna? Kde si ho kupovala? Vies mi zmerat širku kociarika od tycky k tycke v takej urovni priblizne ako by bolo madlo? Dakujem
@eimiky ahoj 🙂
Ja som snim spokojna..teraz ho nepouzivam kedze nemam este nanoznik..
Je ale objednany a fusak sa mi tam s malou nevojde.
Teda vojde,len sa jej nedaju zapnut pasy.
Ja byvam v Taliansku takze som ho kupovala tu u nas.
A paci sa mi ze stoji sam ako pliko 🙂
Miery su :sedacka kde sedi dieta ma 35cm na sirku.
@janka2110 dakujem ti tiež rozmýšľam, že ho objednam z It vychádza o niečo lacnejšie, len ja som chcela v tej farbe neon a tam ho zrovna nemajú. Prosím ťa a rúčky sa vysuvajú? Ano to je výhoda, že sam stojí, mala som predtým Sí a ten bol tiež výborný, taksito stal sam zložený.
@eimiky červeny je naozaj krasny 😵 😵 😵 podla mna lepšie malinku doladíš, ako do toho pasikaveho, ja viem aky pozor musim davať ked maleho obliekam k paul frank poťahu 😀 nech nie sme ako cirkusanti 😅
@lodgermaniacka práveže to som mala problém doladiť do červeného,ja mám malého tak preto chcem skôr ten čierny
@eimiky prepaáááč 😀 😀 😀 stale som bola v tom že dievčatko 🙂 🙂 🙂 tak zeleny, mne sa aj ta zelena pači 🙂 ja by som proste volila jednofarebny 😉
@lodgermaniacka v pohode, neviem keď uvidím naživo rozhodnem sa
Ahojky holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli jste už zkoušely na tenhle kočárek madlo a které by tam mohlo jít namontovat? 🙂 Děkuji
Ahojky,
no on sedí na PP sí, ale ten je o trochu užší,tak nevím..holky můžete dát prosím vědět,jestli jste našli madlo, které 100 proc. sedí🙂?
Hezký den a díky
k
ahojte, mate niekto zeleny aloe? ta farba sa mi strasne paci na leto, len sa bojim musiek 😅
skusali ste tento kocik aj v terene?
Zdravím,pliko mam a som s ním spokojná..madlo mám z chicco liteway, musí sa ale trochu upravit..chrbtová opierka je v pohode a v teréne sa celkom osvedčil. Hlavne je lahký a skladný..proste všetko, čo majú golfky mať..a musím opravit informáciu,že nejdu výškovo nastavit rúčky..idú nastavit..len jedinú malu výtku mám, ale to majú asi všetky golfky..na nerovnom teréne je trochu vyvyklaný..ale v pohode, nič hrozné..Kuba má 20 mesiacov ale váži 14 kg a výškovo je tak na 2-3 roky a v pohodě v ňom i spáva..takže ja odporučujem.
@gagatko5 Ahoj, premyslam nad plikom mini - potrebujem kocik do vlaku (rychle presuny) a sem tam aj do auta, ked mame plny kufor (napr. velku kosacku v nom) a vtedy sa moj kocik nezmesti ☹. Pises ze si spokojna. Vcera som ho bola pozriet v obchode, pacil sa mi. Len sa chcem spytat, ci kolieska nehrkaju? Dakujem za kazdy postreh 😉.
@gagatko5
@janka2110 ahojte, tiez uvazujem na kupou tohto kocika,potrebujem nieco male a skladne do auta a na dovolenku. Zaujimalo by ma, ci sa da strieska na kociku aj posunut dopredu ked svieti slnko alebo je uchytena na pevno. a ako sa polohuje chrbatik? je tam plastova packa alebo len kus latky ako napr. na chiccu?
a este by som vas chcela poprosit ci by ste mi nemohli odmerat dlzku operadla. dakujem
@daikas prepac,ze sa ozyvam tak neskoro,ale akosi nie je casu.
Nie ja nemam mandlo ku kociku.A ja ho nepouzivam vobec.
Mala som ho vonku asi 2 krat.
Pouzivam iny kocik 😉 tento sme kupovali len preto,ze som mala PP GT3 a nezmestil sa nam do auta.
Teraz mam Stokke a ten ide super do kufra..takze Pliko mini nepouzivam.
Ale PP je dobra znacka takze aj Pliko mini je dobrééé 😵
@kvetinka211 uz si nasla tu bocnu rucku? ja som ju hladala tiez 😀 , tak osm sla do obchdou a predavac mi ju ukazal, hehe a ja, ze idem reklamovat..

Ahoj 😵
Ja ho mam 🙂