icon

Kočík Peg Perego Pliko 3. Ste s ním spokojné?

jananemethova
10. feb 2009

Kto z Vás má kočík PP Pliko P3 modular system on track? Dajte vedieť či s ním ste spokojní?

webka
•
10. feb 2009

ahoj, ja mam, co chces vediet konkretne ?

webka
•
10. feb 2009

som spokojna tak na 80 percent, hlboka vanicka je super, naklikava sa priamo na kociar a takisto vajicko, ale to som velmi nevyuzivala...

teraz pouzivam sportovy kociar a je fajn, jedine co mi vadi, je strieska, ktora " pada", nie je pevna...a nanoznik na sportovy kociar tiez nie je podla mojich predstav...

Podla mna - idelany kociar neexistuje, vo vseobecnosti som s nim spokojna, ale nevyskusala som ine kociare, tak neviem porovnat 😉

jananemethova
autor
•
10. feb 2009

Mám oň záujem, chcela by som ho kúpiť, lebo je za dobrú cenu a ja mám názor, že na rok čo sa v ňom dieťa vozí stačí. Len kamoška mi hovorila, že kolieska dosť hrkajú a či sa s ním dobre chodí a hlavne keď je trochu snehu. Dá sa dať športová verzia úplne do ľahu, keď tam dáš také 6-mesačné bábo a či je ten nánožník z hlbokej verzie dosť veľký?

jananemethova
autor
•
10. feb 2009

Nemáš zopár fotiek?

webka
•
10. feb 2009

ja som sportovy pouzivala od 4 mesiacov, da sa dat uplne do lahu...mne kolieska nehrkocu a neviem, ako sa snimi chodi po snehu, lebo my tu mame suchu zimu bez snehu

webka
•
10. feb 2009

no fotky si mozes najst na nete

webka
•
10. feb 2009

mozem poslat par fotiek do IP

jananemethova
autor
•
10. feb 2009

Ja viem že sú na nete, ale len od výrobcu. Tvoj malý má už vyše roka, ešte ho používate?

webka
•
10. feb 2009

pouzivam sportovy kociar, chces fotky ?

jananemethova
autor
•
10. feb 2009

To myslíš do fotoalbumu?

jananemethova
autor
•
10. feb 2009

Bola by som rada? Lebo ja sa skôr prikláňam k tomu kočíku, golfáče sú moja slabosť. Len manžel uvažoval aj o kočíku Cam MB X6, len mne sa moc neľúbi. Keď ja nemám žiadne skúsenosti ohľadom kočíkov.

webka
•
10. feb 2009

pozri si fotky v mojom albume, vecer ich zmazem

webka
•
10. feb 2009

viac nemam, teda nneviem kde su, ak by si mala otazky, kludne napis, musim teraz ist...

jananemethova
autor
•
10. feb 2009

Díky už som si kukla. Dúfam,že nebudem ľutovať. Mne stačí kočík tak na rok. A tento ma oslovil.

lenullkak.
•
10. feb 2009

ahojky. my sme ho kúpili teraz v nedelu a vyzerá perfektne. už doň chýba len naša Zojka, ale na ňu si počkáme do mája...
😅