icon

Ako vybrať kočík 3v1? Tipy a rady

Dnes o 11:01

Ahojte. Budem rada, ak poradite, na co si davat pozor pri vybere kocika, co je prakticke a co nie.
Chcela by som kocik 3v1

domiklik
Dnes o 11:04

@anonym_autor odporúčam nekupoval 3v1

anonym_289a2e
Dnes o 11:12

@anonym_autor kociky 3 v 1 su vacsinou neprakticke, su tazke a tazko sa skladaju a zaberu cely kufor. Odporucam nejaky kocik s vanickou a radsej kupit sportovy zvlast, tie sa lhko skladaju a su spratnejsie a lahsie

anonym_24ba18
Dnes o 11:26

Nekupovat. Zvacsa maju nekvalitnu autosedacku. Za mna: poriadna autosedacka v prvom rade. Hlboky kludne z druhej ruky, zvacsa je v nom babo tak 6 mesiacov. A potom si dat radsej zalezat na sportaku. Pre nas bolo dolezite aby bol otocny, spratny, zlozitelny jednou rukou.

niki35
Dnes o 11:46
@anonym_24ba18

Nekupovat. Zvacsa maju nekvalitnu autosedacku. Za mna: poriadna autosedacka v prvom rade. Hlboky kludne z druhej ruky, zvacsa je v nom babo tak 6 mesiacov. A potom si dat radsej zalezat na sportaku. Pre nas bolo dolezite aby bol otocny, spratny, zlozitelny jednou rukou.

@anonym_24ba18 presne to nám poradila predavačka v predajni. Autosedačku sme kupovali zvlášť takú lepšiu

anonym_214a54
Dnes o 11:51

1. Autosedacka z trojkombinácia je uplne hrozna, kup kvalitne vajco ak ti záleží na bezpečnosti tvojho dietata
2. Športová časť je mohutná, veľká

anonym_1d6993
Dnes o 12:02

Tiež by som už teraz nekupovala trojkomcináciu. Vajíčko a hlbokú časť by som kúpila kompatibilnú, aby som si vedela dať vajičko na kočík, veľmi praktické pri návšteve lekára, rýchlom nákupe, keď idete autom. Neskôr by som kúpila samostatne, ľahký a spratný športový kočík. Toľko moja skúsenosť.

autor
Dnes o 12:04

Dobre baby, urcite to zvazim. Autosedacku itak budem mat od sestry, takze vlastne ta trojkombinacia ani nie je taka nutna. Len mi to prislo na prvy pohlad prakticke, aj ekonomicke nekupovat dva kociky

autor
Dnes o 12:05
@anonym_24ba18

@anonym_24ba18 a preco je hlboky vyhodnejsi?

michaela329
Dnes o 12:05

Baby majú pravdu, kúpte poriadnu autosedačku-vajicko, ideálne polohovateľné, nám v ňom malý casto zaspinkal. A ja som kupovala kočík podľa terénu a plánovanému využitiu - mam Thule Urban Glide3 v dvojkombinacii a som maximálne spokojná, je väčší, ale prejdem s ním všetko, je pohodlný malému a môžem s ním behať. Máme aj podedene športové kočíky (u babiek) a to je sakra rozdiel v ovládaní. Takže si zváž skôr takéto veci.

thereisabear
Dnes o 12:36

Aj keď si kúpiš dvojkombináciu, tak veľmi pravdepodobne budeš kupovať neskôr zvlášť športový. Aspoň nepoznám nikoho, kto by nekupoval. Tie z kombinácií sú veľké, ťažko sa skladajú. Veľmi podstatné je, či chodíte autom alebo MHD. Ak nie, tak ti stačí aj taký. Ak ho budeš denne skladať do auta alebo nastupovať do MHD, tak ti vyhovovať nebude.

autor
Dnes o 12:42
@thereisabear

Aj keď si kúpiš dvojkombináciu, tak veľmi pravdepodobne budeš kupovať neskôr zvlášť športový. Aspoň nepoznám nikoho, kto by nekupoval. Tie z kombinácií sú veľké, ťažko sa skladajú. Veľmi podstatné je, či chodíte autom alebo MHD. Ak nie, tak ti stačí aj taký. Ak ho budeš denne skladať do auta alebo nastupovať do MHD, tak ti vyhovovať nebude.

@thereisabear oki, veriem na vedomie. A co znamena tszky kocik? Kolko ma kg? A kolko kg ma teda taky nekombinovany? Lebo kazdy vyrobca uvadza rozne hmotnosti, tak by ma skor z praxe zaujimalo, ze co uz je vam tazke a co nie

anonym_1d4e32
Dnes o 12:46

ak sa chces sama presvedcit, ze nemas kupovat dvoj, ani trojkombinaciu, tak si ju kup :D preoste nekupuj, a nepýtaj sa dalsie otazky.. dobre ti radime :D

lasona
Dnes o 13:05

Ja som trojkombináciu a využili sme ju. Vajíčko bolo paradne, velke, ja som bola spokojná.kocik som kupila starú jolkciu, bol nový aj s dovozom za 245 eur. Potom som ho predala za 100 eur. Mala som britskú značku cosatto.

autor
Dnes o 13:09
@anonym_1d4e32

ak sa chces sama presvedcit, ze nemas kupovat dvoj, ani trojkombinaciu, tak si ju kup :D preoste nekupuj, a nepýtaj sa dalsie otazky.. dobre ti radime :D

@anonym_1d4e32 pytam sa dost relevantne otazky. Ked na ne nevies odpovedat, tak neryp

thereisabear
Dnes o 13:25
@anonym_autor

@thereisabear oki, veriem na vedomie. A co znamena tszky kocik? Kolko ma kg? A kolko kg ma teda taky nekombinovany? Lebo kazdy vyrobca uvadza rozne hmotnosti, tak by ma skor z praxe zaujimalo, ze co uz je vam tazke a co nie

@anonym_autor Prii druhom som chcela kupovať samostatne, ale nakoniec som mala tiež dvojkombináciu. Športový mal 11,1kg a skladal sa ťažko. Ale doma po dedine som ho používala bez problémov. Do auta sme mali 6,7kg, nezabral veľa miesta a ľahko sa skladal. Závisí, kde bývate a kde sa budeš pohybovať.

anonym_24ba18
Dnes o 13:35

Pozri, najlepsie spravis ak spises svoje poziadavky a spytas sa tu v poradni. Si v meste/na dedine? Budes sa prechadzat po chodnikoch alebo das sem tak aj „offroad“? Byvas v byte a musis skladat a vynasat kocik, alebo ho v dome buchnes do chodby a je ti jedno? Mas Suzuki swift alebo Kodiaqa? Cestujete casto? Potrebujes velky kosik na nakupy? Vadi ti korytkove sedenie? A co nafukovacie gumy?

Ja som mala hlboky od kamosky. Potom sportak moon resea. A este sme kupili joolz aer na cestovanie, v tom bol syn este ako 4rocny. Ten vazi tusim 6kg a zlozis ho ako nic, to bol pan kocik. A aj ked na to vobec nevyzera, zvladne aj teren celkom slusne.

anonym_8eb3bd
Dnes o 13:54

Autosedačku aspoň na Isofix, rastúca napr
Ja mam dvoj kombináciu hartan z druhej ruky
Delo, super každý teren,hlavne žiadne dofukavanie kolies a defekty
Odpruženie,
mne sa hlaaaaavne osvedčilo aj ,ze sa da dat vanicka aj športová časť na obe strany (pre mňa lepšie, keď dieťa mam na ociach)
Váha a rozmery,aj tu raz písala pani-nezmestil sa do výťahu alebo napr do auta atď
Moj je ťažká váha,no mne to neprekáža,niekomu môže
Možno aj zvážiť pratelnost

mauduska
Dnes o 20:44

Tak my máme doma "trojkombináciu" od Joie a nemenila by som. Kočík určite nie je najľahší na svete, ale aj ja ako krpatá a slabá (slabá rozumej nespravím ani jeden chlapský klik) ho v pohode vyhodím dokonca do truhly na aute, do kufra ani nevravím. Máme Joie Versatrax, vanička hlbokého kočíka je menšia, ale stačila nám 5 mesiacov, potom športový kočík sa dá úplne položiť do ľahu, takže to vôbec nevadilo. Vajíčko máme iSnug 2 (asi), ktoré má veľmi dobré bezpečnostné normy a dá sa nacvaknúť na kočík pomocou adaptérov. Okrem vajíčka sme všetko kúpili z druhej ruky, vyšlo nás to 200€ a kočík som používala denne cca rok, potom sa syn rozchodil a používali sme stále menej a menej. Teraz má 2 roky, stále sa v ňom vyspí ak treba. Chodila som s ním autom (skladanie jednoduché, rýchle), aj MHD (je užší aj kratší ako napr. Thule, takže za mňa v MHD výhoda). Má obrovský úložný kôš, rukoväť nastaviteľnú, športová časť v smere aj proti smeru jazdy. Úprimne nevidím na ňom jednu negatívnu vec, ak sa nám časom pri ďalších deťoch zničí, chcem tento istý.