Ahojte, poraďte aký kočík v trojkombinácii? Podmienky sú: nafukovacie kolesá, veľká vanička, ľahko skladací, ľahký, odpružený,možnosť otáčania a čo najmenší pri zložení
Je to 3kolka, prejde po lese, jedným kliknutím zložiť. Mame pri 2 detoch, teraz v ňom bude tretie. Za 5 rokov nebol žiadny problém. Dokonca som športovú časť hodila do pracky, maly sa mi hpdil v lese do blata a zaprasil to cele.
@veronika2025 trojkombinacia ma vacsinou nekvalitne vajicko!
Tvojim kriteriam nikdy nic uplne nebude vyhovovat, ak chces nafukovacie kolesa, to maju vacsinou terenne kociky a tie skratka male nie su, ani zlozene 😀
Kazdopadne pozeraj dvojkombinacie a vajicko zvlast
@kitycat presne tak
@veronika2025 No obávam sa, že čo bude mať nafukovacie kolesá, nebude spĺňať zvyšok (najmä čo sa váhy a skladnosti týka). Máš trojkoninacie, ktoré majú dobré vajíčka, ale je ich ozaj malo (PEG Perego - ale ten kočík, uf, neviem ako ostatné druhy, ale konkrétne Book S bola jedna katastrofa, strašne rýchlo sa rozhegal, potom Cybex - tam neviem, či nemajú aj nafukovacie kolesá, či?, dobre vajíčko má Jané, zvyšok ani veľmi neevidujem, ale možno doplnia ostatní, neviem, či také Mamas&Papas alebo Bugaboo sú aj v trojkombi verzii a aké majú vajíčka).
No a celkovo pri trojkombinaciach počítaj s tým, že budú zaberať dosť miesta, aj zložené
@veronika2025 ja som mala inglesinu magnum, to za mna bol najskvelejsi kocik, aky som si len mohla vybrat. Ale nebol zrovna lahky ( toto som ja ale nepotrebovala riesit). Vanicka ( sedacka) sa dala otocit aj do smeru jazdy.
@veronika2025 skus pozriet mozno Moon Piu s nafukovacimi kolesami, i ked za mna som bola stastna, ked sme kocik s nafukovackami predali a mame bezudrzbove … ale ako pisu vyssie hladaj dvojkombinacie s kvalitnym vajickom zn. Cybex, Maxi Cosi, Britax, Nuna, Joie, Be safe, … proste nejake testovane, aby to nebol iba doplnok ku kociku
@kitycat Ako to myslíte že nekvalitné vajíčko? Veď všetky vajíčka musia spĺňať stanovené normy...
@oblecenie99 O miesto mi nejde ale aby sa mi bez problémov zmestil do kufra
Chicco urcite nie je kvalitne vajicko. My sme ho podedili a pouzivali, ale dnes som uz mudrejsia. Pre novorodenca nulove vlozky. Jedine vajicka, ktorym by som doverovala su tie, ktore predavaju na "deti v aute".
@veronika2025 najlepšie keď si zájdeme osobne do nejakej predajne a poradíte sa tam. Lebo každá mamička vám napíše ze to jej je najlepsie. A zbytočne budete mat v hlave zmätok v hlave
@veronika2025
Neviem ci sú kolesá nafukovacie ale chicco trio aktiv!