Ako vybrať ľahký športový kočík do 200 eur?
Ahojte prosim poradte kocik do 10 kil ideal max 8 kg. Do 200€. Lahko skladny. Chcem ho na caste skladanie do auta ze mi nebude luto ked sa aj doskrabe, na presuny a na letne kocikovanie po sidlisku ked mi 1,5 rocne dieta nebude vladat vela same chodit ale ratat s tym ze ho este budem pratat so sebou aj prazdny.
Pacia sa mi kociky od petite&mars ale tie rozmerovo vacsie su prilis tazke. A modely flip,fly su moc uzke.
Viete poradit nieco od znacky carrelo? Maju bohatu ponuku presne co hladam ale nikdy som ten kocik nazivo nikomu z okolia nevidela.
Isli by ste aj do kinderkraftu za 120€? Áebo ten kocik leto neprezije a ani sa ho potom nezbavim?
Dakujem 😊
Kindercraft bol jediný kočík u nás, ktorý po jednom použití išiel od nás preč. Mala som Cruiser, hrôza, nepraktické skladanie do auta, vôbec nebol malý, na manévrovanie čistá katastrofa, hrkalka, materiál ako z Kinder vajíčka.
Za mňa na také praktické presuny, a zaberá málo miesto v aute, sa celkom pozdáva Cybex Melio, máme ho len u našich a používam sporadicky, ale je z tých drahších.. a príde mi trošku úzky.. a celkovo ja z tej Cybex značky neodpadavam a nechápem ten mega ošiaľ okolo nej.
Doma na "rozbitie" mám Papas&Mamas Armadillo City a tie menšie kolesá kupodivu dávajú aj zvlneny asfalt pri elektrickovych koľajach v meste, je priestranný ale odpruženie nič moc. Okrem neho este používame Greentom Reversible, ale ten nie je až taký kompaktný do auta, ani pre väčšie deti, ALE! Greentom Classic Up aj hej, ja som v ňom kedysi v pohode vozila syna aj do jasliciek (mal rok a pol, aj viac), ma celkom veľku sedaciu plochu, aj prejde mesto, ale ak chceš niečo s veľkým odkladacim priestorom pod kočíkom, tak ten nie

Skús pozrieť použitý chico trojkolka. Ľahko ho zlozis, je pevný, pohodlný.