Ako vybrať správny kočík 3 v 1?
Pozerám práve kočiare 3 v 1, cený sú rozne. V čom je rozdiel? Je kočiar za 1000€ lepší ako za 500€? Na čo treba dbať pri výbere? Ďakujem
Odporucam ist do predajne a skusit si to. Ak by som mala rozpocet 500, tak pozeram bazarovy '1000-2000eurovy'
A rovno na 3v1 zabudni - to vajicko bude nekvalitne a dieta ti z neho rychlo vyrastie. Pri vajicku su ine parametre dolezite ako tie, ci patri ku kociku. Cest vynimkam - niekedy su v 'baliku' cybex aton alebo bugaboo atd a tie autosedacky su v pohode.
@slecnazkosic za mňa sa platí za značku. Som v jednej skupine cybex a často čítam, že im kocik vŕzganie alebo sa hega. Ja mam takú zlatú strednú cestu a žiadny problem
Bazarovy kočík, ktorý stál pôvodne okolo 600 eur a kúpila som ho za 160 mi odvozil ešte 3 deti.
Pozeraj na to ci to vyhovuje skladané, ci ho napr budeš musieť veľa vykladať tak aby nebol ťažký, aby bol odpruženy...a to všetko je aj pri lacnejších. Tie drahé, to je cena za značku
Ja som pri prvom dietati kupila relativne lacny polsky kocik. Hovorim si, ze sak kocik jak kocik, pacil sa mi, pacilo sa mi, ze sa v nom dalo kolisat (vacsina tych modernych moc nekolise).... bolo to tazke neskladne hebedo. Hlboku korbu som vyuzila asi 7 mesiacov, sportak som pouzivala asi 3 mesiace, potom mi uz dosli nervy a kupila som normalny kocik - sice z drahsich, ale bazarovy. Potom som ho este predala dalej, takmer za taku cenu, aku som ho kupila.
U mladsieho dietata som isla na istotu. Kupila som novy kocik. Stal okolo tisicky, tiez trojkombinacia, ale overenu znacku, takze aj vajicko kvalitne. A som spokojna.
Kocik si chod vyskusat do obchodu, poriadne sa s nim prejdi. Pozeraj na to, aby sa s nim dobre manipulovalo, aby bol odpruzeny, aby nebol strasne tazky (ale zas ani velmi lahucky nie je dobre, lebo sa moze prevratit), aby bol dobre skladny a nezaberal v zlozenom stave vela miesta a tiez je fajn, ked sa da zlozit jednou rukou, za mna bolo dost podstatne, aby mal aj priestor dolu na odkladanie veci a je dobre, aby hlboka korbicka nebola uplne malicka (to u tych novych casto byva), lebo dieta z nej velmi rychlo vyrastie.
Choďte do predajní vyskúšajte si viacero značiek a typov a hneď pochopíte viacero rozdielov 😊
Ja som pri prvom dietati kupila relativne lacny polsky kocik. Hovorim si, ze sak kocik jak kocik, pacil sa mi, pacilo sa mi, ze sa v nom dalo kolisat (vacsina tych modernych moc nekolise).... bolo to tazke neskladne hebedo. Hlboku korbu som vyuzila asi 7 mesiacov, sportak som pouzivala asi 3 mesiace, potom mi uz dosli nervy a kupila som normalny kocik - sice z drahsich, ale bazarovy. Potom som ho este predala dalej, takmer za taku cenu, aku som ho kupila.
U mladsieho dietata som isla na istotu. Kupila som novy kocik. Stal okolo tisicky, tiez trojkombinacia, ale overenu znacku, takze aj vajicko kvalitne. A som spokojna.
Kocik si chod vyskusat do obchodu, poriadne sa s nim prejdi. Pozeraj na to, aby sa s nim dobre manipulovalo, aby bol odpruzeny, aby nebol strasne tazky (ale zas ani velmi lahucky nie je dobre, lebo sa moze prevratit), aby bol dobre skladny a nezaberal v zlozenom stave vela miesta a tiez je fajn, ked sa da zlozit jednou rukou, za mna bolo dost podstatne, aby mal aj priestor dolu na odkladanie veci a je dobre, aby hlboka korbicka nebola uplne malicka (to u tych novych casto byva), lebo dieta z nej velmi rychlo vyrastie.
@diewcatqoo Ahoj prosím ta ktorý kočík si si zvolila pre druhé dieťatko?
@diewcatqoo Ahoj prosím ta ktorý kočík si si zvolila pre druhé dieťatko?
@adrika_adka Britax Smile 4. Uz existuje aj novsi Britax Smile, neviem, ci sa este 4 vobec predava.
@adrika_adka . Uz existuje aj novsi , neviem, ci sa este 4 vobec predava.
@diewcatqoo Dakujem 🙂 britax má láka ale iný model. V minulosti som mala britax b motion 4 športiak a bol úžasný.
@diewcatqoo Dakujem 🙂 britax má láka ale iný model. V minulosti som mala športiak a bol úžasný.
@adrika_adka Britaxy su fajn. Tiez som pri prvom kupila po tej polskej tazkej krave potom Britax B motion. Ono chvilu po tom, nez sme my kupili teraz pre druhe ten Smile 4, tak zacali predavat 5Z.

@slecnazkosic dbať treba na bezpečné vajíčko a nebrať 3 v 1 v tomto prípade. Potom je tu váha kočíka, materiály, ťažisko , značka, vychytávky, vizuálny vzhľad,…