icon

Akú podložku do športového Cam dinamico?

reni1512
26. jan 2014

Ďakujem 🙂

katrinka8
26. jan 2014

Ahoj, ja mam sice Cam Cortinu, ale to je asi to iste, co sa tyka tych "lezacich a sedacich" casti kociara. Svojho casu som tiez zhanala podlozku, ale nic som nenasla pre kociky Cam, tak som nasla cez Mimibazar maminu, ktora sije taketo vlozky a podlozky do kociarov, a nechala som si usit. Najskor som si ale kupila 1 z Emitexu, taku univerzalnu - 1 strana zimna (flisova) a druha letna (bavlnena), ale nebola som s nou az taka spokojna, pretoze bola na vysku kratka, cize som ju vyuzila len 1 sezonu. Neskor mi moja mamina usila presne na mieru. Tak isto to idem urobit aj teraz pri syncekovi, skusim ju usit sama. Pokial nemas original, co asi nebyva na Cam kociky, tak asi najjednoduchsie, aby Ti sadla velkostou, je nechat si ju usit niekde alebo sama si usit, ak vies. Nie je to drahe a navyse si mozes vybrat latku aku chces 🙂

zuzik307
26. jan 2014

ahoj, ja som davala sit u konvalinky na sashe.sk, pripadne aj tu na MK su baby, co siju tieto vecicky na mieru...🙂

martina2001
26. jan 2014

ja som si dávala šiť podložko fusák, a mala som aj univerzál od Emitexu, ale ten dlhší, ten fusák budem predávať

lusiela1
26. jan 2014

ahoj,aj ja šijem podložky