icon

Aký fusak do vaničky Navetta XL od Peg Pérego?

zuzkagu
4. máj 2015

už som z pozerania tých fusakov bezradná, kto ste mali tutú vaničku aký ste do nej mali fusak?

katkaajurko
20. mar 2016

Mna by zaujimalo ako je pohodlna navetta XL ,kedze je uzsia,potrebujem ju dokupit k sportiaku len sa mi zdala uzsia ...

zuzkagu
autor
20. mar 2016

@katkaajurko absolútne nesúhlasim že je táto vanička mala, úzka alebo porobne reči. Vanička je široka a celkom aj dlha, mne sa ju už síce podarilo predať ale určite by sme sa v nej vozili ešte nejaký ten piatok a to máme už skoro 6 m. a 70 cm, a nakoniec som kupila fusak Kaiser coo coon, pre mna naj fusak do autosedačky a vaničky

zuzanka7834
20. mar 2016

@katkaajurko Katarínka, ty čakáš druhé bábätko 🙂 Jéééj 🙂 My máme Navettu XL a boli sme s ňou veľmi spokojní aj pri Andrejkovi aj pri maličkej. Mám béžovú farbu ivory a v utorok idem do BA, ak by Ti nevadilo, že je po dvoch deťoch 😉 Pošli IP, veľmi som zvedavá, ako sa máš a kedy čakáte 🙂

katkaajurko
21. mar 2016

@zuzanka7834 ahoj, dakujem,ale ja si potrebujem cely modular set dokupit aj s vajickom a kedze skoro vsetko mam, iba par veci mi chyba,tak sa na tom chcem vysantit a vybrat si farbu... a ty uz mas dvoch prckov? ano ja cakam druhe,som 21tt.

zuzanka7834
21. mar 2016

@katkaajurko mam aj vajicko 🙂 Posielam Ti ip