Aký fusak do vaničky Navetta XL od Peg Pérego?
už som z pozerania tých fusakov bezradná, kto ste mali tutú vaničku aký ste do nej mali fusak?
@katkaajurko absolútne nesúhlasim že je táto vanička mala, úzka alebo porobne reči. Vanička je široka a celkom aj dlha, mne sa ju už síce podarilo predať ale určite by sme sa v nej vozili ešte nejaký ten piatok a to máme už skoro 6 m. a 70 cm, a nakoniec som kupila fusak Kaiser coo coon, pre mna naj fusak do autosedačky a vaničky
@katkaajurko Katarínka, ty čakáš druhé bábätko 🙂 Jéééj 🙂 My máme Navettu XL a boli sme s ňou veľmi spokojní aj pri Andrejkovi aj pri maličkej. Mám béžovú farbu ivory a v utorok idem do BA, ak by Ti nevadilo, že je po dvoch deťoch 😉 Pošli IP, veľmi som zvedavá, ako sa máš a kedy čakáte 🙂
@zuzanka7834 ahoj, dakujem,ale ja si potrebujem cely modular set dokupit aj s vajickom a kedze skoro vsetko mam, iba par veci mi chyba,tak sa na tom chcem vysantit a vybrat si farbu... a ty uz mas dvoch prckov? ano ja cakam druhe,som 21tt.

Mna by zaujimalo ako je pohodlna navetta XL ,kedze je uzsia,potrebujem ju dokupit k sportiaku len sa mi zdala uzsia ...