Aký golfový kočiar je najlepší?
Zháňam nejaký golfový kočiarik pre dcérku a neviem si rady. Aké máte skúsenosti? Viete mi poradiť?
Ahoj. Ak hľadáš kvalitu, tak jednoznačne Baby Jogger. http://www.baby-land.sk/Golfovy-kocik-Baby-Jogg... Má super opierku, jednoducho sa dá preklápať na obe strany a dá sa nastaviť aj úplne do ležata, čo všetky golfáče nemajú.
Ďakujem Vám veľmi pekne, ale aj tak si neviem dať rady. Neviete mi povedať iečo o golfovom kočíku nuna pepp? ☹
My mame peg perego pliko mini a teda spokojna nie som. keby som sa teraz rozhodovala radsej priplatim za mclaren
@tomas88 Aj ja, preto sme ho aj kupili. Ale v konecnom dosledku som dost sklamana. Na moj vkus dost hrka, ale ok to by som este pochopila, ale dost tazko sa ovlada jednou rukou v pripade potreby, co ma velmi nemilo prekvapilo je tenke polstrovanie a ked dieta zaspi, tak citi konstruciu kociku. Dietatku pri zaspani visia dost nohy a dost je dcerka drobcek. Co sa mi ale paci, je jednoduche zlozenie a rozlozenie a nizka vaha. No dnes uz by som ho nekupila ...
Ďakujem Vám maminky... Ja som kúpila nakoniec novú nunu pepp de luxe a som maximálne spokojná 🙂 Zamilovala som si tento kočiarik ja aj aj dcérka, tak super 🙂 A ešte raz, Ďakujem za odpovede 🙂
@alexandrav super tak aj ja už mám, baby jogger city mini zip, skladanie je úžasné a kočík po rozložení velikansky pohodlný, lahucky a skladny. polohovatelny do ľahu, nevisiace nohy, dlhá strieška, jednoduché kolesá ktoré sú tuším aj odpružené - to neviem ale idú bez problémov, spojené madlo.. U mňa golfky čo sú rozložené 150cm.a dlhé a zložené 150cm dlhé nie sú rozhodne "skladne" môžu byť akokoľvek ľahké, takže som tiež hľadala niečo so sa posklada na úzko a zároveň preloží na polovicu.
@shira_ môžem sa spýtať s odstupom času ako si spokojná s kočíkom plánujem teraz kúpiť nerozhrkal sa? A čo poťah nevybledol? Lebo to skladanie je topka mám Britax go next no zaberie celý kufor a chcela by som niečo na leto a na dovolenky ľahké a skladné
@misa1707 mali sme ho pri mori, nonstop cele dni na slnku a uplne nedotknuta farba, latka je UV 50+ spf. Nerozhrkal sa, je to kvalita a neskutocne male ked sa zlozi. Treba ale ratat s tym, ze to nie je "terenak" predne kolieska maju cca 12 cm na priemer, no to je dan za lahucky kocik, zaroven je super priestranny.

Ja som mala Inglesina Trip a bola som spokojna. Jednoducho sa sklada aj rozklada, da sa zlozeny niest za ucho, 4 polohy chrbta atd. Predavam, ak by si chcela kuknut, pozri moj bazar.