icon

Aký jarný/letný fusak?

ann222
16. mar 2021

Prosím poraďte mi mamičky. Kúpili sme kinderkraft športový kočík (vid foto) chcem sa spýtať aký fusak na jar /leto bude hodný? Neviete ma aj samotná značka nejaké už svoje fusaku ktoré sú tak robene ze to pekne pasuje? Alebo ktorá ina značka sa tam bude hodiť? Ďakujem. Inak syn má 10 mes a prevažne ešte bude ležať v tom kočíku alebo pololezmo.

Aký jarný/letný fusak?
anabell1985
Odpoveď bola odstránená
evaachesa
16. mar 2021

Odporúčam Emitex prechodný, buď softshellový ktorý nepremokne a neprefukne, alebo látkový. Deka nie je veľmi praktická pokiaľ je už dieťa v športiaku. Vnútro kde sú nožičky je aj pogumované, takže sa nezašpiní.
https://www.emitex-shop.sk/fusaky-prechodne

evaachesa
16. mar 2021

@ann222 inak v bazari je ich kopa za super ceny. Minulý rok som kúpila bavlnený za 10€, je super, no už keď bolo chladnejšie na jeseň, dávala som dnu ešte jednu deku. Teraz som kúpila softshellový tiež cez bazár v top stave. Syn už chodí, no stále využijeme a hlavne mi nebude padať ako deka 🙂

ann222
autor
16. mar 2021

@anabell1985 ani keď je takéto ešte chladné počasie?

ann222
autor
16. mar 2021

@evaachesa hej ved toto že nás tak kope ze deka by nevydržala

ann222
autor
16. mar 2021

@evaachesa a myslíš ze bude vhodný aj do tejto značky kočíka?

evaachesa
16. mar 2021

@ann222 jasneze, to je univerzálny fusak. Ja som ho mala v Moone a teraz v Petite&Mars street. Aktuálne ešte mám zimný, no keď mi príde softshellový tak ho prehodím 🙂

ann222
autor
16. mar 2021

@evaachesa ďakujem

enoula
16. mar 2021

Tiež mame od Emitex, softshell a zvnutra flis. Na jar/jesen, miernu zimu je super. Neprefuka, nepremokne, dobre drzi v kočíku

imrai
16. mar 2021

aj ja odporúčam Emitex, mám po staršej a využijem aj pri druhom

hradnapani
16. mar 2021

na jar a na jesen je super ten emitex prechodny fusak. v lete som nedavala nic, deky som nepouzivala v sportovom vobec, stale padali. Ale viem ze uz dostat aj take nieco, co sa vola "nepadacia deka", je nejako uchytena o kocik, mozno na chladnejsie leto by to bola moznost, ak to bude z niecoho tensieho.

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
ann222
autor
18. mar 2021

@enoula ďakujem