Aký jarný/letný fusak?
Prosím poraďte mi mamičky. Kúpili sme kinderkraft športový kočík (vid foto) chcem sa spýtať aký fusak na jar /leto bude hodný? Neviete ma aj samotná značka nejaké už svoje fusaku ktoré sú tak robene ze to pekne pasuje? Alebo ktorá ina značka sa tam bude hodiť? Ďakujem. Inak syn má 10 mes a prevažne ešte bude ležať v tom kočíku alebo pololezmo.

Odporúčam Emitex prechodný, buď softshellový ktorý nepremokne a neprefukne, alebo látkový. Deka nie je veľmi praktická pokiaľ je už dieťa v športiaku. Vnútro kde sú nožičky je aj pogumované, takže sa nezašpiní.
https://www.emitex-shop.sk/fusaky-prechodne
@ann222 inak v bazari je ich kopa za super ceny. Minulý rok som kúpila bavlnený za 10€, je super, no už keď bolo chladnejšie na jeseň, dávala som dnu ešte jednu deku. Teraz som kúpila softshellový tiež cez bazár v top stave. Syn už chodí, no stále využijeme a hlavne mi nebude padať ako deka 🙂
@anabell1985 ani keď je takéto ešte chladné počasie?
@ann222 jasneze, to je univerzálny fusak. Ja som ho mala v Moone a teraz v Petite&Mars street. Aktuálne ešte mám zimný, no keď mi príde softshellový tak ho prehodím 🙂
Tiež mame od Emitex, softshell a zvnutra flis. Na jar/jesen, miernu zimu je super. Neprefuka, nepremokne, dobre drzi v kočíku
aj ja odporúčam Emitex, mám po staršej a využijem aj pri druhom
na jar a na jesen je super ten emitex prechodny fusak. v lete som nedavala nic, deky som nepouzivala v sportovom vobec, stale padali. Ale viem ze uz dostat aj take nieco, co sa vola "nepadacia deka", je nejako uchytena o kocik, mozno na chladnejsie leto by to bola moznost, ak to bude z niecoho tensieho.