Aký je kočík Cosatto Me-Mo 3 in 1combi?
30. júl 2011
Prosim vas, vie mi niekto poradit ci je tento kociar dobry? Nemozem najst na nete ziadne ohodnotenie. Velmi sa mi zapacil 🙂
Aj my máme Cosatto me-mo a som s ním veľmi spokojná. Jednotlivé časti som si otáčala ako sa mi páčilo a aj podľa počasia. Je veľmi ľahký, tak som nikdy nemala problém ak som aj cestovala bez manžela. Súhlasím s pani Stanislavou vo všetkom. Športová časť má maličké mínus, ale na druhej strane ja nie som zástanca dlhého spania v kočíku. Náš malý má päť mesiacov a krásne spinká v postieľke. Avšak v nutných prípadoch sa pohodlne vyspí aj v kočíku. Navyše má prijateľnú cenu a množstvo doplnkov zadarmo.

My sme ho kupili je perfektný.Idealny kočiarik neexistuje na každom sme niečo našli ale tento nám vyhovoval najviacej.Vanička teplučka hlboka športová čast sa dá otočit aj v proti aj v smere jazdy na čo mi dost záležalo Fusak taška v cene dokupili sme len nepremokavý nánožnik na autosedačku za 9,50euro nakolko budeme mat babätko v zime a lekarovi chodime autom.podvozok pekne vojde do sedanu a rozklada sa sám je vybavený piestami.najviac sa mi pačila ručka je vysuvacia podla vyšky osoby ktora ho ovláda ja som malička manžel a dcera vysoky tak sa da lahučko prisposobit .jedine čo mi trošku prekaža je že špotová čast sa polohuje tak že dieta je stale v polosede.šest mesačne dieta ale bude už spavat cez den väčšinou iba v postielke tak ako obidve moje dcery pekne v klude .