icon

Aký je kočík Coto baby ferrara 2012?

merica123
7. feb 2013

Ahojte maminy hľadám ľahký golfový kočík,s polohovateľným chrbátikom mám chicco multiway som s ním spokojná ale chcela by som vymeniť.Páči sa mi coto baby FERRARA 2012 black aké máte skúsenosti s ním,vyzerá ľahký aj pohodlný pre mimčo,malá bude mať v júni 2 roky myslíte,že budeme ešte používať kočík?Váham,či vymeniťalebo už predať a chodiť pešo.Ďakujem za rady.

stanislavao
•
7. feb 2013

ak je dcerka taka, ze sa chce vozit, tak si kupte. urcite posluzi aj an vylete, ked uz nebude vladat chodit. ja som mala coto baby soul a bola som maxi spokojna.

zivika
•
7. feb 2013

ja si myslim, ze golfac sa zide kludne aj do 3 rokov, takze kludne kup...nas maly sice rad beha, ale ked ideme na dlhsiu trasu, alebo sa niekam ponahlam, rad sa povozi 🙂 ale s coto baby vlastnu skusenost nemam 🙂

miselkat
•
7. feb 2013

ahoj, ja som tiez v stadiu vyberania golfoveho kocika, maly ma sice este len 10 mesiacov, ale uz by som chcela mat nejaky doma a nevyberat na poslednu chvilu. Presne tento zaujal aj mna, rozhodujem sa medzi nim a Babypoint Orion 2012. Bohuzial nazivo ich nemam moznost vidiet, takze asi musim risknut.

janulap
•
7. dec 2013

@merica123
@miselkat
kupili ste nakoniec coto baby ferrara?Spokojne? 🙂

lelec
•
10. júl 2014

Ja som kupila

bobacinkamajova
•