Aký je kočík Dada Paradiso Romance?
Ahojte, chcem sa opýtať, či máte skúsenosti s Dada Paradiso Romance. Našla som tu viacero diskusií o Dada Paradiso, avšak ani jednu o edícii Romance. Resp. neviete mi poradiť kamennú predajňu, kde by som ho našla? Zatiaľ bez úspechu a kým ho "neomakám", tak ho nekúpim.. Najlepšie v okolí miest LM, BB, DT, TT.
Ahojte mam otazku:mam kocik dada denim a chcem sa spytat kupovali ste si k tymto kocikom original slnecnik alebo vam pasoval univerzalny? Lebo mne nepasoval.dakujem
ahote dada paradiso romance ma ho niekto v ba? Alebo vobec niekto spini sa to velmi ?
ahojte včera mi prisiel je pekny, ale vyuzijem ho az o mesiac tak potom napisem viac 🙂
Je krásnej přidávám dvě videa!
pak teda někdo písněte jakej teda doopravdy je 🙂 prej je ještě hezčí než na fotkách a videích 🙂
Kočik je fantasticky ..... lahko sa ovlada doslova sa otocim s nim na mieste, je ovela krajsi ako na fotkach, ma kvalitne prevedenie materialov, latka sa lahko cisti a rozlozenie a zlozenie je tiez velmi jednoduche je aj super odpruzeny .... ja som nad mieru spoko
ano aj my ho mame,je perfektny velka vanička lahke ovladanie a každy nam ho chvali.Lahka manipulacia ,spokojnosť na 100%aj ked je biely tak sa lahko udržuje.
Prosím vás a tá ekokoža nepraská? A čím ho čistíte? Mne hneď padol do oka ale treba ísť na to aj prakticky..ale keď čítam, že ste spokojné, tak som rada, lebo je to moj favorit 🙂
Mamičky ktoré máte kočík značky Dada Paradiso, chcem sa spýtať či nie je príliš vysoký a robustný. Ja som totiž dosť nízka. Meriam len 157 cm. Ďakujem

Ma ho kamaratka mel1989 skus sa jej opytat 😉