icon

Aký je kočík Graco symbio?

zuzik17
12. máj 2010

Ahojte, našla som na nete nový model kočíka od Graco - travel systém Symbio, je na pohľad úžasný, na štýl Concord Neo alebo Jané Rider. Máte s ním niekto skúsenosti, ako sa s ním manipuluje, či je dosť veľká vanička, športová čast, atď.... Uvítam každé info 🙂 Díki.

superego
21. apr 2011

@slavulik09 ahoj nasla si ten kocik?? tiez po nom pokukujem ale chcela by som ho vidiet..

slavulik09
21. apr 2011

@superego ahojček mojenko..nenašla nenašla..v jednom obchode v BA mali, ale už nemajú, že ho poslali naspať do skladu a daľší obchod som nenašla..ty si ako na tom? mňa moc zaujal, ale rada by som ho aj na živo videla 🙂

superego
21. apr 2011

@slavulik09 ani ja som ho zatial nevidela ale uz skusam aj okolite mesta lebo sa mi zda ta vanicka trosku vacsia ako ine.. skusim trnavu ak ho najdem ozvem sa..

slavulik09
21. apr 2011

@superego dakujem dakujem mojenko...aj ja ked ho objavim hned pismenkujem 🙂

superego
21. apr 2011

@slavulik09 aj ja dakujem 🙂 tak dufam sa tu cim skor stretneme s dobrymi spravami 🙂

slavulik09
21. apr 2011

@superego verime, dufajme...a tebe prajem este mojenko krasne velkonocne sviatky a malinko vody 🙂

superego
22. apr 2011

@slavulik09 v prvom rade zelam aj ja tebe krasne sviatky a hlavne oddych a pohodu a v druhom rade: obchod bambini v trnave mi odpisal a vraj ho maju na predajni 🙂 zajtra vyrazam na obhliadku 🙂

slavulik09
22. apr 2011

@superego super super mojenko...pekne chod pokukat a das mi vediet aky je superkovi...presnu adresu a mi sa tam vyberieme tiez...sikulka si to musim povedat..

slavulik09
26. apr 2011

@superego ahojcek mojenko, tak co ako ste dopadli v TT? nasli ste tam tie kočarik paradnušky? šup šup pismenkuj, bo som same ucho 🙂

superego
26. apr 2011

@slavulik09 :D ty si aka nedockava.. teraz sme prisli.. maju ho tam odksusali sme ho ale nakoniec som sa rozhodla pre brio.. ale kocik je pekny vanicka je dost velka len sa mi zdal taky tvrdy.. ale je odpruzena vanicka takze by to s dietatom nemalomoc hrkat..

slavulik09
27. apr 2011

@superego ale ale gadzula perdula, jasne ze som nedockava, bo neviem ci hladat nieco ine ci hapci 🙂 takze nakoniec ste sa rozhodli pre brio? ten je v com lepsi ked ho porovnas s gracio? a mohla by si mi napísať tu adresu kde by sme si mohli ist pozrieť gracio? kujem kujem, v piatok sa chystame na kociky, tak som zvedava ako dopadneme mi 🙂

superego
27. apr 2011

@slavulik09 noo tak hlavne je brio nacsi a kedze moj chlap je poloobor vyzeral pri gracu dost divne :D inak velkostne vanicky su asi totozne aj ked graco ma velke plus s tou otacacou ruckou a aj polohovanie vanicky sa mi viac pacilo u graca ale brio ma lahsie skladanie a bol aj odrpuzeny.. ale naozaj musis vidiet 🙂

Bambini
Trnava
bambiny.sk

a velice mile tety tam pracuju sme sa ich vypytovali asi hodinu a vydrzali :D
takze vela stastia vam zelam a potom daj vediet co nan hovoris.. jjo a je tam v modrej farbe vystaveny.. kraaaaaasna farba

slavulik09
27. apr 2011

@superego dakujem dakujem mojenko...uz som si zistila do kedy su otvorený, kukikujem ešte aký výber kočikov tam maju a ideme na to..tesim sa..sama som zvedava ako dopadneme..dam ti vediet po vikende co sme objavili a co nie...

slavulik09
2. máj 2011

@superego ahojcek superego..tak nakoniec sme v TT boli okuknut tento kocarek a musim povedat, ze nenenene, vobec nam nevyhovoval...tak rozhegany kociarik som este nikde nevidela v žiadnom obchode ako v TT a to ešte ani babo tam nelezalo ani kočiarik svetlo sveta vonku nevidel..rozpravali sme sa aj s predavacom a ten nás prehovoril, že tento nieee...radčej mame niečo ine hľadať aj keď príjde o tržbu ale nie graco. Hľadali sme dal, tak nakoniec zvažujeme celkom inú variantu kočiarikov ako sme mali vyhľadnute..no uvidime pre aký sa rozhodneme..ale dakujem za info do TT 🙂

superego
2. máj 2011

@slavulik09 ahoj 🙂 no veru vzdy je dobre vidiet tie kociky ja som tiez vybrala ten skaredy brio ale asi bude najvyhodnejsi.. tak drzim palce pri vybere a potom napis pre aky ste sa nakoniec rozhodli 🙂

slavulik09
2. máj 2011

@superego hahaha ty si gadzula perdula..ze skaredy brio go ☹ ta to preco hm? nepaci sa ti a kupujes?

nikolka4
6. júl 2011

Ahojte neviete mi poradit kde by som mohla zohnať Graco Symbio a aká je jeho priližná cena nakomplet? v okolí Partizánskeho?dakujem

laska77
24. aug 2011

ahojte.mam na predaj kociar graco symbio-chilly red.

kemonka
29. aug 2011

@laska77 ahoj ako si bola spokojná so Symbio? máš len športovú časť, alebo celý komplet? A za kolko? 😉

gabrielles
31. aug 2011

Je na predajni na Plynarenskej 2 v BA, v cervenej farbe na ukazku...
A inac v akcii so vsetkym prislusenstvom je na: http://www.poruke.sk/produkt/kombinovane/detsky...

nikolka4
3. sep 2011

@kemonka ahoj je užastný mne ho doniesli tento týž domou,cely komplet pozri Skalica kočíky.sk maju teraz akciu autosedačka za1e popozeraj aleja som lacnejšie nenašla,su super ochotný 🙂

kemonka
3. sep 2011

@gabrielles
@nikolka4
ja by som chcela len športovú časť, netreba mi celý komplet, takže ste spokojné hej? No musím sa tomu povenovať, kde len športovú časť zoženiem, lebo už mám väčšie dieťa a vaničku aj autosedačku nepotrebuje 😉

gabrielles
5. sep 2011

aj sportova je v ponuke... 🙂

gaherka
22. jan 2012

Ahojte, mam dotaz ako ste na tom s uzivatelskeho hladiska sportovej casti kociara Symbio ?
Zvazujeme kupu, sme spokojny s baby sedackou a hlbokym kociarom ale nie sme si isty sportovou castou, z dovodu, ze polohovanie je realizovane s celou sedacou castou - teda dieta je stale v jednej polohe a mozes ho len sklapat ...
Mate s tymto kociarom - sportovou castou niekto skusenosti ?

Dakujem za odpovede

mirkahan
18. feb 2012

Ahojte predavam cely komplet Graco Symbio Go aj s fusakom, taskou a 3x kryty proti dazdu mam v bazare v perfektnom stave pouzivany velmi malo 😀

zuva
22. mar 2012

@mirkahan Ahoj chcem sa informovat ci je este aktualny inzerat na predaj kocika?? Dakujem

mirkahan
22. mar 2012

@zuva ahoj ano inzerat je stale aktualny

lupena
18. sep 2012

má niekto záujem? super cena. predáva sa aj s fusakom
http://deti.bazos.sk/inzerat/18112634/Graco-sym...

magic08
19. sep 2012

Ahojte kočky...
čo mate symbio, da sa polohovat rukoväť kočika?

persseffona
21. dec 2012

@magic08 nie nedá sa polohovať rukovať, iba preklápať...ale mne to nevadí