icon

Aký je rozdiel medzi kočíkmi Quinny buzz 2010 a 2011?

denusa
27. jan 2011

totiž riešim dilemu pri kúpe kočíka a keďže termín pôrodu je tu čo nevidieť 😝 rada by som sa rozhodla správne... mne sa podaril nájsť zatiaľ jediný rozdiel a to v cene, ale určite to bude mať háčik aj v niečom inom.. 🙂 ďakujem

melpomene
27. jan 2011

no okrem ceny bude este rozdiel vo farebnych kombinaciach oproti min. roku...co sa tyka funkcnosti tak myslim ze tam rozdiel nebude ziadny ;)

zuzikkaa
27. jan 2011

ahoj,,pokym nieje uvedene v popise vyrobcu,tak je to iba vo farebnych prevedeniach... 😉
a preco prave buzz???

ivett1
28. jan 2011

ahoj...nevyzerá, že by bol medzi nimi rozdiel (okrem ceny...)...treba si pozrieť poriadne parametre...zdá sa mi, že q buzz kol. 2011 je o trošku ľahší (11,4 kg) ako q buzz 2010 (12, 2kg)...a potom samozrejme nové farebné kombinácie 🙂

inkaher
3. nov 2011

rozdielov je niekolko. Napriklad sedacka na sportiaku je uz len jedna. Uz nie je penova a xl uz je len penova. Je trochu vacsia ako ta predtym ale je menej penova (nie je ta pena taka hruba) je to nieco medzi penovou a xl. Aj strieska je trosku ina, ide nizsie a uz sa na nu neda dat ten set do kazdeho pocasia s tymi bocnicami - nie je tam na to ten zips. Ale kvoli tomu je ta strieska trosku vacsia uz to nie je len taka vyslovene na image. Od 2011 uz dodavaju aj predne koleso nafukovacie - terenne (niektori predajcovia zadarmo). Inak asi nic, mozno este kosik je trosku pevnejsi ale nie som si ista, lebo som mala buzz pri prvej malej a to bolo davno, teraz mam tu 2011. A da sa nan okrem klasickej korby (vanicky), dokupit aj taku co sa da pripnut do auta (je podla mna krajsia), je o nieco dlhsia ale podla mna uzsia ale naozaj krasna. Tu ale podla mna je mozne nasadit aj na starsi model aj to terenne koleso ale neberte to ako zarucenu informaciu. V quinny kolekcii 2011 su aj pekne nove tasky na kociky.

anetam
28. máj 2013

Ahojte ja mam quinny buzz a to starší.model ešte s tou pyltkou strieškou a nafukovacie koleso som si dokupovala. Byvame v Žiline a tam je skutočne potreba mať to predné koleso nafukovacie. A inak je to vyhoda aj ked idem do obchodu. Ked som amla to hladké pôvodné koleso tak som predne koleso len šúchala alebo ak bolo náhodou popršané tak tiež. Od vtedy Ko som prikúpila nafukovacie koleso kočík sa super ovláda a aj pre dieťa je to pohodlnejšie. Inak quinny buzz vrelo odporúčam je to kočík na ktorý nedám dopustiť. Malý má už v roky a stále ho používame. Máme aj qiunny zapp ale ten používame veľmi málo. Vždy sa vraciam k buzz.