icon

Aký kočík do lietadla?

Včera o 19:43

Dobrý večer, rozhodujem sa medzi kočíkmi joolz aer+ alebo joolz aer 2, Bugaboo Butterfly 2, Maxi Cosi Fame Cabin potrebovala by som radu od skúsenejších. Bola som už rozhodnutá viac menej pre Joolz aer 2, ale prekvapilo ma , že ich veľa predávajú po pár mesiacoch používania je na ňom niečo čo ľudí odradí a vymenia ho za iný model?
A dizajnovo ma prekvapila teraz novinka od maxi cosi, ale nemám žiadne skúsenosti s touto značkou.

anonym_e62f54
Včera o 19:49

A kocik potrebujes do lietadla???Alebo prvy kocik pre novorodeniatko.

autor
Včera o 20:47
@anonym_e62f54

A kocik potrebujes do lietadla???Alebo prvy kocik pre novorodeniatko.

@anonym_e62f54 chcem niečo do mesta pre 6 mesačné dieťa aby som nemusela brať so sebou veľký kočík a na dovolenky ( letecky) a aj autom aby zabral málo miesta. Kočík športový na bežné vozenie mám 🙂

evkaa23
Včera o 21:24

@anonym_autor Ahoj, ja mam cybex eezy S+2. A ten odporucam, je perfektny, hoci som povodne cybex ani nechcela kupovat, ale moje podmienky boli: jednoduche ovladanie a viem ho zlozit aj 1 rukou, relativne vacsie kolieska, ziadne dvojradove a da sa dat do lahu 180° a strieska ti dokaze zakryt cele dieta pred slnkom napr. ked spi v lahu. Nie je problem ho zobrat na dovolenku do lietadla. Velmi skladny kocik to je.
A ked si nie si ista chod s dietatom napr. do Brendonu a odskusate si viac kocikov, uvidis aj ako sa bude tvojmu dietatu pacit, do kazdeho ho posad a povoz, ja som tak vyberala s dcerou a aj som si vsimala jej reakcie, ze ktory sa jej najviac paci.

autor
Včera o 22:05
@evkaa23

@anonym_autor Ahoj, ja mam . A ten odporucam, je perfektny, hoci som povodne cybex ani nechcela kupovat, ale moje podmienky boli: jednoduche ovladanie a viem ho zlozit aj 1 rukou, relativne vacsie kolieska, ziadne dvojradove a da sa dat do lahu 180° a strieska ti dokaze zakryt cele dieta pred slnkom napr. ked spi v lahu. Nie je problem ho zobrat na dovolenku do lietadla. Velmi skladny kocik to je.
A ked si nie si ista chod s dietatom napr. do Brendonu a odskusate si viac kocikov, uvidis aj ako sa bude tvojmu dietatu pacit, do kazdeho ho posad a povoz, ja som tak vyberala s dcerou a aj som si vsimala jej reakcie, ze ktory sa jej najviac paci.

@evkaa23 ďakujem za radu aj tip, síce som chcela niečo úplne mini, toto je o niečo väčšie, ale vyzerá veľmi dobre asi sa predsa pôjdeme niekam pozrieť a vyskúšať. Ja mám doma ďalšie dva kočiky a doonu takže to beriem ozaj len na kávu do mesta a do lietadla 🙂
Na každodenné prechádzky máme terénny kočík priestranný.

anonym_5c586e
Dnes o 07:14
@anonym_autor

@evkaa23 ďakujem za radu aj tip, síce som chcela niečo úplne mini, toto je o niečo väčšie, ale vyzerá veľmi dobre asi sa predsa pôjdeme niekam pozrieť a vyskúšať. Ja mám doma ďalšie dva kočiky a doonu takže to beriem ozaj len na kávu do mesta a do lietadla 🙂
Na každodenné prechádzky máme terénny kočík priestranný.

@anonym_autor my ideme tento kupovať na dovolenku. Športový mame kvalitný ale presne aby bol na dovolenku/ výlety spratny a tento vyzerá byt

anonym_e62f54
Dnes o 07:32

Ja som na dovolenku kupovala,co najlacnejsi.Vyuzili sme ho len tam,dalsiu dovolenku sme uz kocik nebrali.Doma som mala 3kombinaciu,ale ten kocik bol do lietadla velky a aj tazky.

lauriik
Dnes o 09:54

Do auta a na dovolenky mam joolz aer+ a je uplne v pohode. Kupovala som pre 5 mesacnu.

autor
Dnes o 10:50
@anonym_e62f54

Ja som na dovolenku kupovala,co najlacnejsi.Vyuzili sme ho len tam,dalsiu dovolenku sme uz kocik nebrali.Doma som mala 3kombinaciu,ale ten kocik bol do lietadla velky a aj tazky.

@anonym_e62f54 keďže cestujeme dosť plánujem ho využívať do 4 rokov dieťaťa, keď budeme niekde v meste na dovolenke a bude unavená aby som ju nemusela nosiť na rukách a aj si mohla pospať v ňom na cenu sa nepozerám ide mi o praktickú stránku a aj kvalitu.

autor
Dnes o 10:55
@lauriik

Do auta a na dovolenky mam a je uplne v pohode. Kupovala som pre 5 mesacnu.

@lauriik ja si myslím, že aj tak nakoniec ostanem pri tomto výbere len budem premýšľať nad + alebo 2
Aj keď v polohe ľahu sa mi až tak nepáči, ale nato načo ho konkrétne chcem asi vychádza najlepšie