icon

Aký kočík pre 4-ročné dieťa na nočný let?

6. mar 2026

Zdravím,
Rada si nechám poradiť športový kočík, ideálne niečo čo nebdue stáť majland nakoľko to je jednorazová záležitosť, kľudne aj z druhej ruky.
Máme nočný let a 4ročné dieťa mi nevydrží v noci behať po letisku. Hľadám kočík do ktorého by sa mi zmestilo aj v ľahu. Operadlo potrebuje minimum 60cm vysoké. Zatiaľ som taký nenašla. Nechám si rada poradiť 🙂
Ďakujem 🙂

mirkasan
6. mar 2026

Britax su myslim take vacsie

anonym_81065a
6. mar 2026

ja uz som sice old school ..ale mali sme bagaboo bee a mala v nom mala kopu priestoru na spanie ... z druhej ruky sarsi model kupis za par korun ...

karolina2121
Včera o 00:00

Oyster zero

anonym_d4a25e
Autor odpoveď zmazal
anonym_d4a25e
Autor odpoveď zmazal
anonym_d4a25e
Včera o 00:34

Espiro Wave. Neviem preco hadze link, snazila som sa ho vymaxat

lucik194
Včera o 05:48

dieta normalne zaspalo na lavickach. ziadna oštara na dovolenke s kocikom.

co znamena nocny let? ak do polnoci, urcite bude hore.....

autor
Včera o 19:38
@lucik194

dieta normalne zaspalo na lavickach. ziadna oštara na dovolenke s kocikom.

co znamena nocny let? ak do polnoci, urcite bude hore.....

@lucik194 nechápem, prečo ma niekto potrebu radiť na niečo čo sa nikto nepýtal … viem čo moje dieťa zvládne a čo nie … len pre info let máme o 2:00

klip0
Včera o 19:45

My máme joolz aer+ aj s predĺžením na nohy. Pohodlne sa ti tam vyspí aj 4 ročne dieťa. Nieje z tých najlacnejších ale ak ho kúpiš bazarovy a po dovolenke rovno predas tak nestratis nič.

lucik194
Včera o 20:06

v pohode. lebo tiez som si myslela, ze deti budu spat a nespali, potom ze nebudu spat a spali….

neviem kolko cm potrebujes ale kinderkraft grande plus mal okolo 95cm dlzku spania, pokial si pamatam. hlavne mal cez 20 kil nosnost

anonym_b52904
Včera o 20:18
betulinka1
Včera o 20:22

@anonym_autor https://www.babyplace.sk/golfovy-kocik-4baby-sh... Precestoval s nami lietadlom par krajín. Dal sa dat uplne do ľahu, bol lahky vedela som mat dieta v jednej ruke a kocik v druhej. Odniesol dieta a vsetko potrebne na plaz, ani raz sa nepokazil. Stal ma asi 70€ a s tym, ze Ved ked sa aj niekde v lietadle obucha a pokazi, rovno ho zahodim. Ale vydrzal. Kde som ho nechala, tam som ho vzdy nasla, nikoho nelákal. Mozem iba odporucit.

mima172
Včera o 20:24

Topmark fenn. Mali sme ho, keď mala dcéra 3 roky, keď mala 4, tak sme už kočík nebrali ani napriek nočnému letu. Predsalen je to šabracha naviac. Ale ako píšeš, ty si dieťa poznáš lepšie. My sme malú nechali spať na sebe.
K tomu kočíku - je super v tom, že má väčšiu nosnosť ako väčšina šporťákov/golfáčov, dá sa dat do ľahu a ľahko sa skladá.

autor
Včera o 21:29
@mima172

Topmark fenn. Mali sme ho, keď mala dcéra 3 roky, keď mala 4, tak sme už kočík nebrali ani napriek nočnému letu. Predsalen je to šabracha naviac. Ale ako píšeš, ty si dieťa poznáš lepšie. My sme malú nechali spať na sebe.
K tomu kočíku - je super v tom, že má väčšiu nosnosť ako väčšina šporťákov/golfáčov, dá sa dat do ľahu a ľahko sa skladá.

@mirkasan
@anonym_81065a
@karolina2121
@anonym_d4a25e
@klip0
@betulinka1
@mima172

Ďakujem krásne idem googlit ♥️♥️♥️