icon

Aký máte názor kočík Stokke?

janka2232
8. júl 2012

😉

anlady
8. júl 2012

mne sa ten kočík osobne veľmi páči,má ho aj kamarátka a je veľmi spokojná. Podľa mňa je to kočík, ktorý buď hneď miluješ,ale bo nenávidíš.
Jedinú nevýhodu pre mňa má ten kočík,že sa bábätko nedá hojdať.Ale pri toľkých plusoch to je u mňa zanedbateľná vec.
Zatiaľ ho ešte nemám. Ale mám kopu info ohľadom neho.Tak ak by si chcela,napíš mi ip 😉

hajanka
8. júl 2012

@janka2232 je tu dost rozsiahla diskusia, na ktoru ti dala link @lenka.s netreba otvarat novu ak tu uz jednu mame 🙂
ps: najlepsi kocik aky sme kedy mali 😀 hojdanie nie je vyhoda (ako pre koho, vsak?) inak, kolieska kocika su odpruzene a sedacka krasne jemne pohupava, 100x prijemnejsie ako nejake hojdanie 😉

penelope1
8. júl 2012

My sme počuli od každého len chválu, tak sme si ho tiež objednali 🙂

minnie55
8. júl 2012

Ja len jeden postreh, lebo osobnú skúsenosť nemám - videla som v ňom malinké bábätko, ktorému z kočíka trčali nôžky a mala som pocit, že v ňom leží/sedí dosť nepohodlne. Ale to je len môj postreh, možno sa mýlim 🙂

poleva
8. júl 2012

mne vôbec nesadol.vanička je malá...síce sme ho nemali,ale skúsenosti s vaničkou máme a to malou,a to bolo od veci...hlavne v zime
vôbec mi to nepríde ako kočiarik,ale ako nejaká búdka na stračej nôžke
skôr mi príde výhoda tá,že snád je ľahko skladateľný a ľahko sa s ním manipuluje ? hm,neviem

adra22
8. júl 2012

Tak tento kočík by som nechcela ani zadarmo keby mi ho dávali 😀

kvetinka211
8. júl 2012

dizajnovo vyzera velmi pekne, elegantne, ale ci je aj funkcny a pohodlny pre babatko, to teda neviem ... treba si to urcite vyskusat ... ten kto ho ma ho bude asi len chvalit, ani ja by som si nepripustila chybu, kebyze uz dam za kocik tolke peniaze 😀

zuzu101
8. júl 2012

vyzerá strašne umelo, malý a nepohodlný pre dieťa, skôr pre "štýlové" mamičky a športová časť 😝 , hlavne ak v nej vidím ročné dieťa ako v ňom nemá kúsok priestoru - hlavne že mamky sú spokojné