Aký športový kočík odporúčate pre dieťa ako druhý v poradí?
Mal by byť, ľahký, skladny do maleho auta, nosno st čo najvyssia, je to pre dieťa čo viac chodi ako je v kociku, ale kočík zase na prepravu treba, ale samozrejme aj taky aby sa v nom aj vyspalo. prvy kočík mam trojkombinác iu brio go, ale hladam nahradnu variantu praktickejsiu.
Ďakujem😃
Mam tiez Brio go a k nemu som si kupila baby jogger city mini 4 kolesovy a parada, spokojna som. Super skladny a zmesti sa perfektne do maleho kufra klasickej fabie a tiez je pre vacsie dietatko
aj maclaren je fajn-napr.XLR 😉 nie je síce šporťák,ale je super
Britax b agile alebo bsby jogger
valco baby snap4!!!! mam ho 2 tyzdne, novinka na nasom trhu , v cechach najpredavanejsi sportovy kocik, ma necelych 6 kg, vhodnyn az do 4 rokov uz od narodenia....kedze sa da dokupit novorodenecka vlozka, vyzera super, lahucko ide, moja mala ma vyse 12 kg, a ide sa s nim akoby bol prazdny, stieska sa da zvacxit, namiesto slnecnika, ale ked prsi, opierka do viac poloh a aj do uplneho vyrovnania...je to nas treti kociar, lepsi som nemala, posklada sa na malu kocku , trosku pripomina britax, len tie sa mi zdaju nizsie a hrozne siroku striesku maju .....budete max spokojna....
Valco baby snap4,používal ho 10mesiacov a ani jedno negatívum,pre mňa top
Keď už Valco, tak skôr Valco baby Quad x (krajšia konštrukcia, čistejšie línie, nafukovacie kolesá...) ako Snap... Ten už je na trhu x rokov....
Mam jeden! je skvely!!! mamas and papas - argo, predavam ho uz v bazariku, vyrastli sme 🙂

Jednoznačne odporúčam Silver Cross. Nostnost 25kg,úplný lah,strieska bomba....lepší nenajdes🙂