Baby Jogger Citi Mini, M&P Armadillo,Valco Snap4
Prípadne aký iný kočík odporúčate do auta?Aby bol ľahký a zvládol aspoň mierny terén.Ďakujem 👍🙏
My máme BJ trojkolku sme veľmi spokojný. Má výbornú stabilitu.
Valco snap4,najlepsi kocik
@lucka227 hej no je drahší, ale je to asi aj tým že je taký skladn, plus má iné veci čo tie predtým nemajú, ako poohovanie nôžok... fakt som na neho ešte nepočula krivého slova. snap je síce ľahší, ale ťažisko má podľa mňa fakt naprd umiestnené, takže napr. dvíhať na obrubníky a pod. bolo pre mňa ako za trest, a to som dosť vysoká a silná. košík sa šúchal pri tom, poistka ťukala, plasty som sa bála že sa zlomia (a veru poznám baby čo sa im aj zlomili). celkovo taký celý nedotiahnutý. potom som prešla na oyster zero a to bolo 100 a 1. teraz mám zasa iný kočík (m&p) a som s ním tiež spokojná. valco bol kočík čo išiel najrýchlejšie preč, a to som sa na neho tak tešila. ale ako vravím, maminy (kopa) sa v ňom niektoré aj nájdu. čiže je to od očakávania, ja som čakala fakt ľahký ovládateľný kočík a teda nebol to on. a aj po zližení nie je zasa taký malý, oproti zipu oveľa väčší. tých 9,5 kg nie je veľa ak bol úžasný, lepšie ako nejakých 7 ale pocitovo oveľa viac...
Nepredáva niekto Baby Jogger city mini GT?

Baby jogger jednoznacne, ale stvorkolesovy, pripadne je este lepsi Mini GT