Baby Jogger City Select verzus City Elite

lennulik1
3. jan 2015

Ahojte,
chcem vas poprosit o radu, s ktorym mate lepsie skusenosti? maly ma 13 mes. a planujeme este jedno. No a hladam ten "pravy" kocik. Hladam taky, ktory vyuzijem aj neskor pre to druhe, nakolko momentalne mam len golfac. Ale neviem sa rozhodnut, ktory z tychto dvoch je lepsi. Predtym som bola rozhodnuta pre Brio, ale nakoniec ma jedna mamina celkom dobre upozornila, ze Brio je sice dlhy v lahu, ale je ohraniceny kovovou konstrukciou, takze potom dlzka nepusti - zakial co Elite ohranicena na spodu nie je, ale Select je.
Mohli by ste mi prosim napisat vyhody, nevyhody toho typu, s ktorym mate skusenosti? Ktora sportova cast sa vam zda dlhsia a teda dlhsie vyuzitelna pre dietatko (ak sa da, bola by som rada aj za vnutorny rozmer sportovej casti, aka je dlha)? Viem, ze je tu vela diskusii na BJ, aj som sa ich snazila vsetky preluskat a vysli mi z toho tieto 2 typy, ale neviem sa rozhodnut.
Budem velmi vdacna za vsetky info.

lennulik1
autor
4. jan 2015

halo halo, nikto nic?

evaci
4. jan 2015

Ahoj,okrem iných kočíkov mám cca 1,5 roka BJ CITY ELITE. Je to super veľký,výborne manévrovateľný a pohodlný terénny kočiar. Kúpili sme ho,keď mal syn 3 roky. Chrbtovú opierku má 52 cm,sedacia časť je široká 34 cm a hlboká 30 cm. Dieťa v ňom sedí hlboko a je perfektne kryté-má velikánsku strechu aj v ľahu. Máme aj vsunutú dosku na spevnenie chrbátika , pultík a medzi zadnými kolieskami úložný box. Mala som veľa kočíkov,ale suverejne naj...,hlavne pre pohodlie,aj do ťažkého terénu,proste domyslený kočík. A super skladanie. Je to masívny kočiar,tak je trošku ťažší.

lennulik1
autor
5. jan 2015

@evaci jej super, dakujem za info a prosim Ta, ak by som chcela pouzit kocik aj pre druhe babo, myslis, ze je vhodne pouzivat ten kocik aj od napr. 6 mesiacov? ci v nom by bolo babo "utopene"? a niekde som sa docitala v diskusii, ze ma elite zadne kolieska dalej od seba, ze nie vsade sa s tym da dostat, mala si niekedy problem napr. vojst do obchodu alebo nejakych dveri a tak?
prosim Ta a ked mas otestovanych viacero kocikov, neskusala si aj Brio, ze by si to vedela porovnat? Brio sa mi zda take porovnatelne so Selectom, teda hlavne co sa tyka tej otocnej sedacky, co sa mi najviac pozdava. ale ked som citala diskusiu o elite, tak len same chvaly som nasla, ale to, ze nie je reverzny ten kocik ma slabucko odradza.
dakujem.